Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Gaming İstanbul için Geri Sayım Başladı

Gaming İstanbul için Geri Sayım Başladı

ABONE OL
18 Eylül 2023, 13:36:33

PC Game Pass’ten yeni çıkan oyunlara birçok sürpriz Gaming İstanbul’da oyunseverleri bekliyor.

Dünyanınen büyük 8 uluslararası oyun ve e-spor etkinliğinden birisi olan Gamingİstanbul (GIST) 22 – 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Yenikapı’daki Prof. Dr.Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde oyunseverlerle buluşuyor. İstanbulBüyükşehir Belediyesi ve iştirakleri Medya A.Ş ile OGEM’in ana sponsorluğundakapılarını açacak olan Gaming İstanbul’da oyun turnuvaları, cosplayyarışmaları, e-spor etkinlikleri, oyun firmalarının stantları, yeni oyunlansmanları ve daha birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Ziyaretçileribirçok sürprizin beklediği Gaming İstanbul’da ayrıca 15 bin ziyaretçiye PC GamePass verilirken oyunseverler, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty gibi birçok yenioyunu da deneyimleme imkanı bulacaklar.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek Gaming İstanbul, 22-24 Eylül’de Türkiye’nin dört bir yanından gelen oyunseveri Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bir arayagetirecek.

Her yıl oldukça renkli görüntülereve aktivitelere ev sahipliği yapan Gaming İstanbul, PC’den konsola, mobiloyunlardan e-spor turnuvalarına kadar pek çok platformdaki oyunu ziyaretçilerlebuluşturuyor. Gaming İstanbul’da ziyaretçiler ayrıca ödüllü e-sporkarşılaşmalarına ve turnuvalara katılacak, ünlü internet yayıncılarıyla biraraya gelecek. Yerli cosplay yetenekleri ise cosplay yarışmasında boygösterecekler ve ziyaretçilere renkli görüntüler sunacaklar.

Gaming İstanbul kapsamında ayrıcaoyun profesyonelleri için düzenlenen B2B etkinlik Indieway’de ise aralarındaExecution Labs’ın Kurucu Ortağı Jason Della Rocca ve Remote ControlProductions’ın CEO’su Hendrik Lesser gibi oyun endüstrisinin önemli isimlerikonuşmacı olarak yer alacak.

15 bin kişiye PC Game Pass

Oyun meraklılarına birçok sürpriz hazırlayan Gaming İstanbul’da bu sene15 bin ziyaretçiye Bethesda Game Studios’tan çıkan Starfield oyunu dahil yüksekkaliteli yüzlerce oyuna Windows bilgisayarlarda erişebilecekleri 1 aylık PCGame Pass veriliyor. Üç gün süreyle devam edecek Gaming İstanbul’da her günetkinlik alanına gelen ilk 5 bin kişi toplamda ise 15 bin kişi PC Game Passhakkı kazanacak. Gaming İstanbul’un ana sahnesinde oyuncular PC Game Passoyunları oynama fırsatı bulabilecek.

DİKKAT!  Ak Parti Tokat Milletvekili ve Adayı Yusuf Beyazıttan Müjde;Tokat İçin Yatırımlara Devam Ediyoruz Dogru Adımlarla Tokat İçin Çalışıyoruz

Diğer yandan Gaming.gen.trstandında ise oyunseverlerin merakla beklediği Cyberpunk 2077 Phantom LibertyDLC’si de demo olarak oynanabilecek. Samsung standında ise Mortal Kombat 1, NBAve Just Dance gibi popüler oyunlar ziyaretçilerle buluşurken birçok yeni oyunGaming İstanbul’da görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Ülkemizin değerli oyunstüdyolarının hazırladığı Compass of the Destiny: İstanbul, Cardboard Town,Land of the Vikings, Diriliş Ertuğrul, Mayhem Brawler II: Best of Both Worlds,Castle of Alchemists, Book Warrior ve Pile Up gibi yeni oyunlar da Gamingİstanbul’da oyunseverlerle buluşacak. Upgrade Entertainment’ın adı henüzaçıklamayan PC-Konsol oyununun da ilk lansmanı GIST’de yapılacak veziyaretçilerin deneyimine sunulacak.

Dünyanın önemli oyun geliştiricileri deneyimlerini paylaşacak

Gaming İstanbul’un resmi B2Betkinliği Indieway’de oyunprofesyonellerini Gaming İstanbul’da bir araya getiriyor. Gaming İstanbul’danbir gün önce 21 Eylül’de başlayacak ve 24 Eylül’e kadar devam edecek Indiewaykapsamında alanında uzman yerli ve yabancı birçok oyun profesyonelideneyimlerini aktaracak.

Oyun endüstrisinin saygınisimlerinden Jason Della Rocca ilebirlikte gerçekleşecek “Stüdyonuzu finanse etmenin ve ölçeklendirmenin sırları”konulu iş eğitim kampının yanı sıra Indeway’de ayrıca Blay Games Art DirektörüMaya Bora, Upgrade Entertainment Bölüm Tasarımcısı Balım Alpay ve RemoteControl Productions CEO’su Hendrik Lesser gibi oyun dünyasının ilgiyle takipettiği isimler konuşmacı olacak. Oyun sektörüne yönelik iş geliştirme etkinliğive ekosistemi Indieway’de bu sene yerli ve yabancı 3000 kadar önemlikatılımcıyla seminerler ve iş geliştirmeye yönelik toplantılar düzenlenecek.

Serbest geliştiricilere ücretsizyer ayıran tek oyun etkinliği olma niteliği taşıyan Gaming İstanbul bu yılbaşvuruların niteliği ölçüsünde 36 oyuna ücretsiz olarak yer verirken toplamda50’nin üzerinde serbest oyun geliştiriciyi ziyaretçi ve yatırımcılarlabuluşturacak. Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki GameDev ve GamesUP 8 oyunstüdyosu ile Gaming İstanbul’a katılıyor. İlk kez görülecek oyunlarının yanısıra üniversite aynı zamanda 10 indie alanına sponsor olarak oyungeliştiricilere desteğini sürdürüyor.

DİKKAT!  Tokat İl Jandarma Ekiplerinden Sahte Kaçak Alkol Operasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsoruolduğu Gaming İstanbul’da Medya A.Ş, OGEM, Samsung, Gaming.gen.tr, GameDev,GamesUP, Microsoft, Turkcell, GeForce NOW powered by GAME+, Turkpin, UpgradeEntertainment ve Unity gibi bir çok önemli marka, oyun ve kuruluş bulunuyor.Yeni oyunların tanıtıldığı, birbirinden eğlenceli cihazların oyun severlerinbeğenisine sunulduğu ve aynı zamanda ödüllü turnuvaların yapıldığı Gamingİstanbul ve B2B etkinliği Indieway ile ilgili tüm bilgilere ve etkinliğinbiletlerine www.gamingistanbul.com ve www.biletino.com adreslerinden ulaşılabiliyor.

Yenikapı’da bulunan Dr. MimarKadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek Gamingİstanbul, 22 Eylül ve 23 Eylül günleri saat 10.00’da başlayıp 20.00’da bitecek.Etkinliğin son günü olan 24 Eylül, pazar günü yine 10.00’da başlayacak olanGaming İstanbul 18.00’a kadar oyunsevelerin ziyaretine açık olacak.

Gaming Istanbul 01 110207708 Gaming Istanbul 04 110205599 Giampaolo Gini 114043477 1 Gist 3 110207268 Gist 5 110207552 GIST 33 110207143

Gaming İstanbul için Geri Sayım Başladı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet