Dolar 32,3554 -0.02%
Euro 34,8774 0.23%
Gram Altın 2.391,65 -0,22%
Çeyrek Altın 4.011,00 0,17%
Yarım Altın 8.023,00 0,19%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Font bulma siteleri – Ücretsiz Yazı Tipi Bulma Siteleri

Font bulma siteleri – Ücretsiz Yazı Tipi Bulma Siteleri

ABONE OL
03 Ocak 2023, 20:59:43

Font bulma siteleri nelerdir? ücretsiz yazı tipi nasıl bulurum? resimdeki fontu nasıl bulurum gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde. En çok kullanılan font bulma sitelerine göz atın.

Görsel aracılığıyla yazı tiplerini bulmanızı sağlayan font bulma siteleri, web siteleri, uygulamalar, broşürler ve el yazıları gibi birçok alanda kullanılabilir. Bu siteler, beğendiğiniz yazı tiplerini bulmanızı veya araştırmak istediğiniz konular hakkında bilgi edinmenizi kolaylaştırır. Genellikle ücretsiz olarak hizmet verirler.

Eğer bir web sitesi için yazı tipi araştırmak gerekiyorsa, aşağıdaki web sitelerinden faydalanarak en uygun yazı tipini bulabilirsiniz. Bu siteler, sık sık kullandığınız font bulma siteleridir ve öne çıkan özellikleri vardır. Bu siteler, yazı tipi arama konusunda yardımcı olacaktır.

En İyi Font Bulma Sitesi

Font bulma siteleri, yüklediğiniz görseli kullanarak farklı yazı tiplerini bulmanıza yardımcı olur. Bu siteler, size binlerce farklı yazı tipi örneği sunar ve bazı siteler, size yazı tipini öğrenmenizi sağlamak için birkaç soru da sorabilir. En iyi font bulma siteleri arasından seçim yaparak yazı tipi aramada yardımcı olabilirsiniz.

My Fonts – What The Font

myfonts font bulma siteleri 1024x503 1

My Fonts, 130 bini aşkın yazı tipine sahip bir font bulma sitesidir ve en iyi font bulma siteleri arasında yer alır. Bu site, bir görsel aracılığıyla yazı tipini bulmanızı sağlar ve hızlı çalışan bir web sitesidir. My Fonts, ücretsiz bir hizmet veren bir site olup, akıllı telefonlar aracılığıyla da yazı tipini bulmanıza yardımcı olur. Örneğin, beğendiğiniz yazı tipini akıllı telefonunuzun kamerasıyla taratarak sonuca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, görselde birden fazla yazı tipinin olduğu durumlarda da çalışır.

Fonts Ninja

fonts ninja 1024x499 1

Fonts Ninja, tasarımcılar tarafından tercih edilen bir font bulma site ve tarayıcı eklentisidir. Örneğin, internette gezinirken beğendiğiniz bir yazı tipini bulmak için tarayıcı uzantısını kullanabilirsiniz ve anında sonuca ulaşabilirsiniz. Bu site, 3000’den fazla yazı tipine sahip olup, en iyi font bulma siteleri arasında önemli bir yerdir. Fonts Ninja, yazı tipini bulduktan sonra Adobe Photoshop veya Sketch gibi farklı yazılımlarda fontu denemenizi de sağlar. Bu hizmeti kullanmak için yıllık 29 dolar ödemek gerekiyor. Aynı zamanda bir deneme sürümü de mevcuttur.

DİKKAT!  dfast apk download

Font Squirrel

font squirrel font bulma sitesi 1024x506 1

Font Squirrel, yazı tipi bulmak için kullanılabilecek bir web sitesidir. Bu site, ücretsiz hizmet veren en kolay font bulma sitelerinden biri olup, bulmak istediğiniz yazı tipinin yer aldığı görsel URL’sini veya doğrudan görseli yükleyerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Font Squirrel, kısa süre içinde yazı tipini size gösterecek ve benzer yazı tiplerini de göstererek seçeneklerinizi genişletecektir. Bulduğunuz yazı tipini de indirme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

WhatFontIs

whatfontis 1024x496 1

WhatFontIs, kullanışlılığı ve yazı tiplerinin zengin çeşidiyle en iyi font bulma siteleri arasında ön plana çıkmaktadır. Bu site, 800 bini aşkın yazı tipine sahiptir ve aradığınız yazı tipini anında bulmanız için ideal bir seçenektir. WhatFontIs, bulunan yazı tipine benzeyen 60’ı aşkın örnek de sunar ve yazı tiplerini doğrudan indirmenizi sağlayan web sitelerine de yönlendirme yapar. Bu sayede yaklaşık bir iki dakika içinde yazı tipini bulabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. WhatFontIs, ücretli ve ücretsiz yazı tiplerini bulur ve ücretli yazı tiplerini sunan birden fazla satıcıyı da gösterir.

Resimden Font Bulma Sitesi Güncel

Bir broşür, başlık sayfası veya grafik için uygun yazı tipini seçmek zor bir görev olabilir. Bazen işletim sisteminize yüklenen standart yazı tipleri yetersiz olabilir ve ücretsiz yazı tipi web sitelerine göz atarak aradığınızı bulmak zaman alıcı olabilir. Ancak, gerçekten beğendiğiniz veya hatırladığınız bir yazı tipine sahip bir resim görebilirsiniz ve bu yazı tipini kullanan sanatçıyla iletişim kurma şansınız olmayabilir. Bu durumda, resimlerdeki yazı tiplerini ücretsiz olarak tanımlamak için iyi bir yol vardır. Böylece, sevdiğiniz resimlerdeki yazı tiplerini hızlı bir şekilde belirleyerek kullanabilirsiniz.

  • Resimdeki yazı tipini ücretsiz olarak tanımlamak için ilk adım olarak, tanımlanmasını istediğiniz yazı tipine sahip bir resim bulun. Görsel internetteyse, en iyi ve hızlı sonuçlar için bilgisayarınıza kaydedin veya sitenin / görselin bir bölümünü yakalamak için bir ekran görüntüsü programı kullanın. Bu, resmi indirerek arama sırasında daha verimli olmanızı sağlar.
DİKKAT!  Metamask’a Binance Smart Chain (BSC) Eklemesi Nasıl Yapılır?
Screenshot 7 4

https://www.myfonts.com/WhatTheFont/result sitesini girin görselinizi yükleyin ve bulmasını istediğiniz kelimeyi seçin ve benzer fontlar önünüze gelecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet