Dolar 32,2860 -0.02%
Euro 35,1117 0.02%
Gram Altın 2.467,18 0,04%
Çeyrek Altın 4.072,00 0,12%
Yarım Altın 8.144,00 0,14%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
FATİH ÖZTÜRK: “ŞEHİR OLARAK KENETLENDİK, TURHALSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

FATİH ÖZTÜRK: “ŞEHİR OLARAK KENETLENDİK, TURHALSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

ABONE OL
14 Nisan 2023, 16:15:29

Turhalspor Kulübü Başkanı Fatih Öztürk, kulüp olarak şehir olarak kenetlendiklerini ve hedeflerinin Turhalspor’u hak ettiği yere getirmek olduğunu belirtti. Başkan Öztürk, kulüp yönetimi olarak gerekli çalışmaları yapacaklarını ve Turhalspor’u daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi. Turhalspor’un başarısı için kulüp taraftarlarının da desteğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Öztürk, takımına destek olmaya çağırdı. Turhalspor taraftarları, kulüp yönetimi ve Başkan Fatih Öztürk’ün önderliğinde, birlik ve beraberlik içinde hedeflerine doğru ilerliyor.

Turhalspor’un Teknik Sorumlusu Fatih Öztürk, Play-Off final maçı hakkında konuştu

Güçlü Hazırlıklar

Turhalspor Teknik Sorumlusu Fatih Öztürk, Erbaa Gençlikspor ile oynayacakları Tokat 1’inci Amatör Ligi Play-Off Final maçına hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. Takımın iyi hazırlandığını ve motivasyonun üst seviyede olduğunu dile getiren Öztürk, hafta boyunca maç için bol bol çalıştıklarını ve herhangi bir eksiklikleri olmadığını vurguladı.

Hedeflerine Ulaşmak İçin Çalışıyorlar

Tokat Şampiyonu olmak ve sonra BAL Ligi maçına çıkmak istediklerini ifade eden Öztürk, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Teknik sorumlu olarak futbolcularına sonuna kadar güvendiğini dile getiren Öztürk, centilmenlik içinde güzel bir maç olacağına inandığını belirtti.

Şehir Olarak Kenetlendiler

Öztürk, Turhal şehri olarak bu maç için kenetlendiklerini ve Turhalspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Bu tarz maçlara alışık olduklarını belirten Öztürk, centilmenlik ve Tokat futboluna yakışır bir final oynamayı hedeflediklerini ifade etti.

1681474971

(Fotoğraf: Mustafa Işık)

Hürsöz

DİKKAT!  GÖNÜL BAĞINDAN SEVGİYE UZANAN ELLER PROJESİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet