Dolar 32,5194 0.09%
Euro 34,8929 -0.25%
Gram Altın 2.451,68 0,63%
Çeyrek Altın 4.112,00 -0,24%
Yarım Altın 8.300,00 -0,99%
Tam Altın 16.368,55 0,50%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Atatürk’ü Konferans ve Konserle Anma Programıyla Yâd Etti

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Atatürk’ü Konferans ve Konserle Anma Programıyla Yâd Etti

ABONE OL
10 Kasım 2023, 16:33:00

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yılı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle anıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Özellikleri ve Cumhuriyet” konferansı ile “10 Kasım Atatürk’ü Anma” konseri gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak üzere Vali Numan HATİPOĞLU, Tokat Milletvekili Dt. Cüneyt ALDEMİR, Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit EĞRİ ve Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Rektör Danışmanları, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

WhatsApp Image 2023 11 10 at 16.24.57

Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde duyulan derin üzüntüyü dile getirdi. Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken üniversite olarak bilimsel, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Rektör YILMAZ, programa katkıda bulunan öğretim üyelerine teşekkürlerini ileterek konuşmasını tamamladı.

Programın birinci bölümünde, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. İsmet TÜRKMEN, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Özellikleri ve Cumhuriyet” konulu bir konferans gerçekleştirdi. TÜRKMEN, Atatürk’ün liderlik özelliklerini ve Cumhuriyet’in kuruluş sürecine dair önemli bilgiler paylaşarak katılımcılara aydınlatıcı bir perspektif sundu.

Konferansın ardından Üniversite Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma” konseriyle duygusal anlar yaşandı. Sanatçılar, Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve klasik Türk müziği eserleriyle katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Program, katkılarından dolayı sanatçılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Bu özel etkinlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen bir üniversitenin, Cumhuriyet’in değerlerini yaşatma azmi ve sorumluluğunu bir kez daha gösterdi.

DİKKAT!  EKREM İMAMOĞLU TOKAT'A GELİYOR

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Atatürk’ü Konferans ve Konserle Anma Programıyla Yâd Etti yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet