Dolar 32,5834 0.29%
Euro 35,0012 0.07%
Gram Altın 2.456,74 0,84%
Çeyrek Altın 4.134,00 0,29%
Yarım Altın 8.344,00 -0,47%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
PLEVNESPOR 3’ÜNCÜ LİGE SELAM ÇAKTI

PLEVNESPOR 3’ÜNCÜ LİGE SELAM ÇAKTI

ABONE OL
07 Nisan 2023, 03:46:35

Tokat Belediye Plevnespor deplasmanda Erzincan Ulalarspor’u 2-0 yenerek lige 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 2022-2023 Sezonu TFF Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü grupta lider olan Tokat Belediye Plevnespor, 05 Nisan Çarşamba günü Erzincan Ulalarspor takımı ile Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahasında karşılaştı. Saat 14.00’da başlayan ligin 24’üncü hafta karşılaşmasını Mardin Bölgesel Klasman Hakemi Orhan Karaboğa yönetti. Karaboğa’nın yardımcılıklarını Ozan Gürleyük (1. Yardımcı Hakem) ve Halil Aslandağ (2. Yardımcı Hakem) üstlenirken Dördüncü Hakem Mehmet Çinpolat oldu.

1680785754

HOCALARIN İLK 11 TERCİHLERİ

Erzincan Ulalarspor’un ilk 11’i; Tahsin Can Kayıkçı, Can Kılıç, Oğuzhan Selen, Harun Akhan, Saruhan Kaymak, Doğukan Özkurt, Yunus Emre Tok, Eray Uysal, Eyüp Çiçek, Ali Osman Döner ve Ekrem Koçak

Yedekler; Yasin Hacımustafaoğlu, Emre Hakkı Acar, Muhammet Ali Şapaloğlu, Kemal Talha Kabakcı, Ertuğrul Güç, Nazmi Saygın, Mustafa Samet Küçükgöze, Nurullah Kuru, Berat Erdal ve Mustafa Cilan

Tokat Belediye Plevnespor’un ilk 11’i; Uğur Köprülü, Muhsin Polat, Berk Kal, Doğukan Subaşı, Artun Kütükçü, Yücel Yıldırım, İbrahim Utku İnce, Burak Evren, Ayhan Gençtürk, Arda Karademir ve Kaan Akar

Yedekler;  Feyzi Delikanlı, Ahmet Uzun, Yasin Bakacak, Savaş Kanat, Emre Sarıkaya, Erdem Yel, Ferhat Oğuz, Serhat Kaymak, Mehmet Taha Yerevur Ve Burak Kaan Sezgin

1680786007168078600816807860051680786004

MAÇTAN DAKİKALAR

08. dakikada Utku ceza sahasında sert vurdu, top direkten oyun alanına girdi.

10. dakikada defans oyuncusu Berkay’ın ortaladığı topta Burak Evren ofsayta takıldı.

13. dakikada Erzincan Ulalarspor kaptanı Yunus Emre Tok orta kesti, ceza sahasında kimse dokunamadı.

24. dakikada Utku İnce’nin orta sahadan kestiği yerden ara pasında keleci topu kontrol etti.

26. dakikada Artun’un yerden gönderdiği topa Ayhan dokundu, ofsayt gerekçesiyle oyun durdurdu.

DİKKAT!  “Sıra Dışı” Dijital Sanatlar Sergisi

28. dakikada Arda’nın ceza sahasına girmesi ile kaleci ile karşı karşıya kaldı. Araya giren defans oyuncusu Eyüp Çiçek, Plevnespor oyuncusu Ayhan’ın ayağından topu aldı.

29. dakikada orta sahadan gelen organizasyon atağında forvet oyuncusu Kaan Akar, yerden gönderdiği topu Burak Evren sert vurarak topu auta gönderdi.

31. dakikada Kaan Akar ceza sahasında vurduğu top üstten auta çıktı.

45+1. dakikada Kaan kafa vuruşunda kaleci kornere çeldi. Yine bu dakikalarda kornerde kullanılan topu Kaan kafa vuruşunda topu ağlarla buluştu. (0-1) Kaleci ve oyuncular faul gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu. Ancak maçı yöneten Mardin Bölgesel Klasman Hakemi Orhan Karaboğa orta noktayı gösterdi. Başka gol olmadı ve Tokat Belediye Plevnespor, soyunma odasına 1-0 skorla girdi.

İKİNCİ YARI

49. dakikada Burak Evren’in ortadan kestiği ceza sahası ortasından kestiği topu takımın golcü ismi Kaan Akar yerden şık vuruşta kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti (0-2)

Maçta başka gol olmadı ve Tokat Belediye Plevnespor, deplasmanda Ulalar maçını 2-0 kazanarak 4’üncü grubu lige 2 hafta kala şampiyon oldu.

1680785836

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

Mardin Bölgesel Klasman Hakemi Orhan Karaboğa’nın bitiş düdüğüyle birlikte Tokat Belediye Plevnespor, Teknik ekip ve futbolcular büyük sevinç yaşadı. Lige 2 hafta kala gelen şampiyonluğu Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahasında tezahüratlarla kutladı. Futbolcular Teknik Direktör Semih Tokatlı’yı omuzlarına alarak, ‘İmparator ‘tezahüratlarında bulundu. Sahada futbolcular ve teknik ekip bol bol fotoğraflar çekinerek anı ölümsüzleştirmek istediler.

SEMİH HOCA’DAN AÇIKLAMA

Gelen şampiyonluğun ardından Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı gazetemize açıklamalarda bulundu. Açıklamasında şampiyonluğun hayırlı olması temennisinde bulunurken Plevnespor’u hak ettiği yer olan 3’üncü lige taşımak istediklerini belirtti. Semih Hoca, “Çok çalışarak bugüne geldik. Emeğimizin karşılığını almak tabi ki çok güzel, ama bitmedi bir tane daha finalimiz var. İki lig maçından sonra inşallah Play-Off maçında galip gelip inşallah Plevnespor’u layık olduğu 3’üncü Lige çıkaracağız, buna inanıyoruz. Oyuncularımı yürekten kutluyorum, gözlerinden öpüyorum ve onlar çok özveri gösterdiler. Bize imkânı sağlayan başta Sayın Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu beye, yönetim kuruluna herkese çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber layık olduğumuz lige çıkacağız.” dedi.

DİKKAT!  Sporculardan Rektör Fatih Yımaza Ziyaret

KOLAY OLMADI AMA HAKKIMIZ OLANI ALDIK

Semih Tokatlı, “Sezon başından beri ifade ettiğimiz bir şey vardı, o da takımın kolej havasında yarattığımızı belirtmiştik. Burada herkes abi-kardeş gibiler. Özverili, inançlı arzulu ve istekli bir kadroya sahibiz. Birbirinin hatasını kapatan, hep daha iyi yapmak isteyen bir ekip var. Bunu kurmak tabi ki kolay olmadı. Sayın Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu beyin ve yönetim kurulunun destekleri ve katkıları oldu. Kolay olmadı ama hakkımız olanı aldık, şükürler olsun. En fazla galibiyet alan, en fazla gol atan takım, en az gol yiyen takım ve oluşan tüm bu unsurlarla beraber 19 maç 16 galibiyet ve 3 beraberlik yaptık, Çarşambaspor maçından sonra. Bunların hepsi mutluluk verici şeyler ama işimizin bilincindeyiz ve görevimizin farkındayız. İnşallah finallerde de galip gelerek amacımıza ulaşacağız. Takımımız kazanmaya alıştı, önümüzdeki Karasamsunspor maçını da kazanmak işitiyoruz. Kazanan bir takım olarak Play-Off’lara gidip oradaki maçı da kazanıp noktayı koymak istiyoruz. Tabi ki seyircimizin ve taraftarımızın önünde de son maçımız olan Karasamsunspor’u kazanarak tamamlamak istiyoruz. Çünkü onların da çok büyük emekleri oldu. Onlar bizim 12’inci adamımız oldu. Evimizdeki son maçımızı da inşallah galibiyetle hep beraber tamamlayıp ondan sonra finallere gideceğiz. Bu arada sizlerin de ayaklarına sağlık, deplasman demediniz içerde demediniz, hep yanımızda oldunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çıkacaksak hep beraber lige çıkacağız. Hepimiz hak ettik, Allah yolumuzu açık etsin bundan sonra.” şeklinde konuştu.

1680785872

CUMHURİYET MEYDANI’NDA KUTLAMA

TFF Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü grupta müdahale eden Tokat Belediye Plevnespor deplasmanda Erzincan Ulalarspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk parolası ile deplasmana gelen Bordo-Beyazlı ekip, Kaan Akar’ın ayağından bulduğu 2 golle maçı 2-0 kazandı. Kazanılan bu skorun ardından Plevnespor, lige 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Gelen şampiyonluk Tokat’ta büyük sevinç yaşattı. 05 Nisan Çarşamba günü akşamı saat 21.30’da Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde toplanan taraftarlar Bordo-Beyazlı ekibi burada karşıladılar. Tezahüratlar eşliğinde takımı kucaklayan taraftarlar kutlamaları Cumhuriyet Meydanına taşıdılar. Başka bir grup taraftarlar da burada meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde takım otobüsünü karşıladılar. Vatandaşların da dâhil olduğu kutlama yaklaşık 30 dakika sürdü.  

DİKKAT!  Tokat Milletvekili Mustafa Arslan; PKK’yı Lanetleyin.

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

168078591116807859121680785913

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet