Dolar 32,3651 -0.37%
Euro 34,7638 -0.23%
Gram Altın 2.395,12 -1,14%
Çeyrek Altın 3.999,00 -1,04%
Yarım Altın 7.999,00 -1,34%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN EROĞLU’NA ZİYARET

ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN EROĞLU’NA ZİYARET

ABONE OL
14 Aralık 2023, 16:07:07

Tokat Esnaf Odaları Başkanları, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu ziyaret ederek, önümüzdeki dönem için desteklerini açıkladılar.

tokat son dakika haberlerine göz atmak için hemen tıklayın!

 

Tokat Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Atasoy, Şoförler Odası Başkanı Cemal Aybek, Terziler Odası Başkanı Murat Sarı, Kahveciler Odası Başkanı Kemal Şimşek, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, Elektrikçiler, Elektronikçiler Odası Başkanı Burak Aloğlu, Çamlıbel Esnaf Odası Başkanı Mehmet Karaca ve Ayakkabıcılar Odası Başkan Vekili Hasan Doğan, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu başkanlık makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, esnaf temsilcileri ile yaklaşık 10 yıldır Tokat’ta birlikte yol yürümekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Eyüp Eroğlu konuşmasında şunları söyledi:
“10 Yıldır bu memlekette hizmet etmeye çalışan bir kardeşiniz olarak, siz değerli esnaflarımızın her zaman yanında olmaya gayret ettik bundan sonra da esnafımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bir şehrin gelişimi esnaflarının güçlenmesi ile mümkündür. Bugüne kadar ne zaman bir etkinliğimiz olsa, bir yardımlaşma durumumuz olsa doğrudan esnaf temsilcisi kardeşlerimizle birlikte hareket ettik. Her zaman esnafımıza pozitif bir ayrımcılık yapmaya çalıştık. Esnafımızın mutlu olması, işlerinin bereketli olması için gayret sarf ettik. Bugünden sonra da bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, bütün esnaf kardeşlerimize işlerinde bereketler ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Tokat Esnaf Odası başkanları adına söz alan Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Atasoy ise Başkan Eyüp Eroğlu’na teşekkürlerini ileterek, şunları söyledi:
“Esnaflarımız ne zaman bir işi derdi sıkıntısı olsa daima yanlarında oldunuz. Birçok şehirde duyuyoruz, Belediye Başkanına ulaşamayan esnaflar var ama Tokat’ımızda bizler sizi ne zaman arasak direk ulaşabiliyoruz ve hemen işlerimize çözüm üretiyorsunuz. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerinizden dolayı bütün esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de sizinle birlikte bu şehirde güzel çalışmalara imza atacağız.”

DİKKAT!  ALMUSLULAR İFTARDA BULUŞACAK

ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN EROĞLU’NA ZİYARET yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet