Dolar 32,1589 -0.04%
Euro 35,2022 0.11%
Gram Altın 2.476,01 0,33%
Çeyrek Altın 4.087,00 0,20%
Yarım Altın 8.175,00 0,20%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Erenler Mahallesinde Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları

Erenler Mahallesinde Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları

ABONE OL
21 Kasım 2023, 14:21:01

Tokat Belediyesi, şehrin genelinde birçok noktada gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun rekor yılı olarak tabir ettiği 2023 yılında Tokat Belediyesi, şehir genelinde 159 kilometre üstyapı, 32 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirdi. 

2023 yılında çalışmalarını aralıksız sürdüren altyapı ve üstyapı ekipleri, yaşanan acı depremde Adıyaman Gölbaşı ilçesinde evlere yeniden su verilmesi çalışmalarını tamamladıktan sonra Tokat merkezde çalışmalarını hızlandırmış, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon altyapıları tamamlanan ve deforme olan yollarda üstyapı çalışmalarını tamamlamak için yoğun mesai gerçekleştirmişti. 

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu bu çalışmalar kapsamında Erenler Mahallesi’nde altyapısı tamamlanıp üstyapı çalışmalarına başlanacak olan Rüstem Sokak’ta incelemelerde bulundu. Başkan Eroğlu burada yaptığı açıklamada “Erenler Mahallesi Rüstem Çelebi Sokağındayız. Bu sokağımızda hem altyapı hem de bununla beraber parke ve kaldırım çalışmaları konusunda bir çalışma başlattık. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik. Toplamda 1250 metre burada bir altyapı çalışması yaptık. Şimdi ekiplerimizin altyapı çalışmasının arkasından zemini hazırladılar. Yarından itibaren parke çalışmasına başlamış olacağız. Burada toplamda bir kilometreye yakın yolumuzun hem altyapısını hem de parke çalışmasını böylece tamamlamış olacağız. Erenler Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Erenler Mahallesinde Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah ÜNALAN-JASAT Mercek Operasyonu ile 47 Aranan Şahıs Yakalandı ve Uyuşturucu Madde İle Mücadele Sürdürülüyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet