Dolar 32,2039 -0.01%
Euro 34,9967 -0.05%
Gram Altın 2.496,98 -0,15%
Çeyrek Altın 4.106,00 0,96%
Yarım Altın 8.211,00 0,96%
Tam Altın 16.301,27 -0,16%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ERBAALI SAADETLİLERDE MESUT DOĞAN MUTLULUĞU

ERBAALI SAADETLİLERDE MESUT DOĞAN MUTLULUĞU

ABONE OL
12 Nisan 2023, 05:57:37

Erbaalı Saadetlilerde Mesut Doğan Mutluluğu konusu, mutluluğu arayanlar için harika bir kaynak sunuyor. Bu kitap, saadete ulaşmak için gerekli olan değerleri ve pratik bilgileri içeren bir rehberdir. Mesut Doğan tarafından kaleme alınan bu eser, okuyuculara hayatlarını değiştirecek ipuçları sunarak kalıcı mutluluk sağlayacak yolları göstermektedir. Erbaalı Saadetlilerde Mesut Doğan Mutluluğu kitabı hem kişisel gelişim meraklıları hem de mutluluk arayışındaki herkes için bir must-have’dir. Siz de hayatınızın kontrolünü ele almak, yaşamınızdan tat almak ve kalıcı mutluluğa ulaşmak istiyorsanız, bu kitabı okumayı ihmal etmeyin!

Saadet Partisi Erbaa İlçe Başkanı Ahmet Ersoy

Saadet Partisi Erbaa İlçe Başkanı Ahmet Ersoy, partisinin Genel Sekreteri, Erbaalı Mesut Doğan’ın 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Ankara’da CHP Milletvekili Adayları arasında 3. Bölge 3. Sıradan aday gösterildiğini duyurdu.

Seçimlerde Mesut Doğan Kesin Gözüyle Seçilecek

Seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mesut Doğan’ın TBMM’de olmasının Erbaalılar için mutluluk vesilesi olacağını vurguladı.

Mesut Doğan: Erbaalı bir İş Adamı ve Siyasetçi

Saadet Partisi Erbaa İlçe Başkanı Ahmet Ersoy’un açıklaması “Tokat Erbaa İverönü köyü nüfusuna kayıtlı, siyasi hayatına Erbaa’da Refah Partisiyle başlayıp üniversite eğitimi sonrasında Erbaa ilçesinde ticaret hayatına devam eden, siyasi hayatına Fazilet ve Saadet Partisi ile devam eden, Erbaa İlçe Başkanlığı, Tokat İl Başkanlığı yapan, şuanda Saadet Partisi Genel Sekreteri olan Erbaa ilçesi Tokat ili ve Türkiye geneli çözüm odaklı bilgi ve tecrübeye sahip olan iş adamı yönetici Mesut DOĞAN Ankara 3.Bölge 3. Sıra Milletvekili adayımızdır. Allah hayırlara vesile kılsın.” şeklinde oldu.

Hürsöz

DİKKAT!  Ak Parti Tokat Milletvekili ve Adayı Yusuf Beyazıt; Bu Seçim Türkiye Yüzyılına Adımın İşaretidir
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet