Dolar 32,2827 -0.18%
Euro 34,8091 -0.05%
Gram Altın 2.439,21 0,31%
Çeyrek Altın 3.999,00 -0,12%
Yarım Altın 7.997,00 -0,14%
Tam Altın 15.903,66 0,31%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ERBAA’DA ORDUYA DUA ŞEHİDE VEDA PROGRAMI

ERBAA’DA ORDUYA DUA ŞEHİDE VEDA PROGRAMI

ABONE OL
31 Ocak 2018, 06:30:31

20 Ocak 2018 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nın başlamasının ardından Anadolu’nun dört bir yanından ordumuza destek ve moral açıklamaları, yiyecek ve benzeri yardımlar yapılırken buna benzer güzel bir etkinlik de Ensar Vakfı Erbaa Şubesince düzenlendi. “Ordu’ya Dua, Şehide Vefa” adıyla gerçekleştirilen programda okunan hatim şehitlerimize bağışlandı.

            Ensar Vakfı Erbaa Şube merkezinde yapılan programa Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Erbaa ilçe müftüsü Muhammet Kara, Ensar Vakfı Erbaa Şube başkanı Durmuş Sezgin, Genç Ensar Erbaa başkanı Adem Bulut, yönetim kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orduya Dua, Şehide Vefa programı, Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması il birincisi Abdullah Bolat’ın Fetih suresi tilaveti, Ezanı Güzel Okuma Yarışması il ikincisi Fatih Coşkun’un ilahisi, Güzel Şiir Okuma Yarışması Erbaa birincisi Mehmet Emin Güreldi’nin şiiriyle başladı.

 

            Program, ilçe müftüsü Muhammet Kara’nın “Şehitlik ve Şehadet” konulu söyleşisi, okunan hatmin bağışlanması, ordumuza ve şehitlerimize yapılan dua ile son buldu. Konuyla ilgili bilgi veren Ensar Vakfı Erbaa Şube başkanı Durmuş Sezgin, “Ordumuzun Afrin Harekatından zaferle döneceğine inancımız tamdır. Yurdumuzun her köşesinde ordumuza ve askerimize destek çalışmaları yapılırken bizler de Ensar Vakfı Erbaa Şubesi olarak hatim tamamladık ve hatmimizi şehitlerimize bağışladık. Allah, ordumuzu her daim galip eylesin. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.” dedi.

DİKKAT!  Tokat iptv fiyatları
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet