Dolar 32,5393 0.12%
Euro 34,9452 -0.21%
Gram Altın 2.439,87 0,15%
Çeyrek Altın 4.131,00 0,22%
Yarım Altın 8.401,00 0,21%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
En Konforlu Beylikdüzü Otelleri

En Konforlu Beylikdüzü Otelleri

ABONE OL
18 Ekim 2022, 12:03:35

Ülkemizin turizm bakımından en değerli şehirlerinden olan İstanbul, yılın her zamanı turist ağırlamaktadır. Yerli ve yabancı turist bakımından en yoğun olan şehirlerimizden bir tanesi İstanbul’dur. Bu da demek oluyor ki ülkemiz insanı da İstanbul’u keşfetmek istemektedir. Tarihi ve popüler yapılara ev sahipliği yapması sebebiyle İstanbul tatiline gösterilen talep çoktur. Dolayısıyla bölgede konaklamak için uygun alternatifler aranmaktadır. Beylikdüzü Otelleri tam da bu noktada ön plana çıkmaktadır. Zira bölgede sayıca çok fazla otel bulunmasına rağmen, Beylikdüzü otelleri başarılı hizmetleriyle adından söz ettirmektedir. Beylikdüzü otel deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçiler bölgede bulunan otelleri araştırmaktadır. Otelleri araştıran tatilciler Beylikdüzü semtinin konaklama için iyi bir seçenek olduğu kanaatine varmaktadır. Zira Beylikdüzü oldukça merkezi bir konumdadır ve ulaşım bakımından da ziyaretçilere sıkıntı yaşatılmaz.. Bunun yanı sıra yıldızlı otellerindeki yüksek hizmet kalitesiyle de adından söz ettirmektedir. Palace Suit Hotel, Beylikdüzü otelleri arasında adını başarıyla duyurmuş oteller arasındadır. Beylikdüzü otelleri genel olarak yüksek hizmet kapasiteli ve çeşitli oda konsepti bulunan otel seçenekleri arasındadır. Beylikdüzü otel deneyimi yaşayacak olan kişiler süit oda ayrıcalığını da yaşayabilmektedir. Eğer siz de yakın zamanda İstanbul tatili yapmayı planlıyorsanız, Beylikdüzü otelleri konaklama için uygun tercihlerdendir. 

Beylikdüzü Konumunda Bulunan Konaklama Alternatifleri

İstanbul tatili yapmayı planlayan kişiler yoğun bir otel arayışı içerisine girmektedir. Otel ararken kişilerin belli başlı kriterleri bulunmaktadır. Bu kriterler doğrultusunda, bütçeleri için en uygun tercihi yapmaktadırlar. Beylikdüzü, her ne kadar otelleri ile ön plana çıksa da yalnızca bununla sınırlı değildir. Beylikdüzü otelleri kendi içerisinde ayrılmaktadır. Bu ayrım, yıldızlı otel ve butik otel kapsamında yapılabilir. Yıldızlı otelleri içerisinde süit ve standart oda seçenekleri bulunmaktadır. Butik oteller içerisinde yalnızca standart oda bulunmaktadır. Fakat butik otel deneyimi yaşamak oldukça keyifli olacaktır. Beylikdüzü otelleri haricinde iki konaklama alternatifi daha mevcuttur. Bu alternatiflerden ilki apartlardır. Ev konsepti hakim olan aparatlarda, otel hizmet bulunmaz. Lakin kalabalık konaklamalar için de uygundur. Beylikdüzü konumunda yer alan son konaklama alternatifi ise konaklama tesisleridir. Buralar çoğu zaman kalabalık konaklamalar için uygun olmasa da iş seyahatleri için uygundur. Eğer yakın zamanda İstanbul tatili yapmayı planlıyorsanız Beylikdüzü konumunda bulunan otelleri ve diğer alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

DİKKAT!  TURİZM GELİRİ GEÇEN YILIN AYNI ÇEYREĞİNE GÖRE %7,1 ARTTI

Beylikdüzü Otel Fiyatları

İstanbul tatili yapmayı planlayan kişiler Beylikdüzü otel fiyatları konusunda araştırma yapmaktadır. Bu konuda net bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, konaklamak istedikleri otel yetkilileri ile görüşme gerçekleştirmelidir. Görüşme gerçekleştirecek olan kişiler, konaklamayı planladıkları günden birkaç gün önce iletişime geçmelidir. Bu sayede otel ve oda için uygunluk durumu öğrenilebilmektedir. Tüm bunların yanı sıra Beylikdüzü otel fiyatları konusunda belirleyici olan birkaç unsur bulunmaktadır. Fiyatları belirleyen üç ana unsur vardır. Bu unsurlardan ilki otel içerisinde konaklanacak gün sayısıdır. Konaklanacak olan gün sayısının artmasıyla paralel olarak otel fiyatları da artacaktır. Beylikdüzü otel fiyatları bakımından belirleyici olan ikinci unsur, oda içerisinde kalan kişi sayısıdır. Kişi sayısının artması fiyatları artıran unsurlardandır. Beylikdüzü otel fiyatları hakkında belirleyici olan son unsur oda konsepti tercihidir. Beylikdüzü otelleri içerisinde süit oda ve standart oda seçenekleri bulunmaktadır. Süit odalar, standart oda seçeneğine göre daha yüksek fiyatlara sahiptir. Eğer yakın zamanda İstanbul tatili yapmayı planlıyorsanız fiyatları belirleyen unsurları göz önünde bulundurarak tercihinizi yapabilirsiniz.

image1 2

Beylikdüzü’ne Gidildiğinde Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

Beylikdüzü otel deneyimi yaşayacak olan ziyaretçiler bölgede bulunan pek çok tarihi yapıya yakın olacaktır. İstanbul’un yerli ve yabancı turist bakımından yoğun olmasının önemli sebeplerinden biri de bu yapılardır. Medeniyetler şehri olarak anılan, İstanbul görkemli tarihi yapılara ev sahipliği yapmaktadır. Dolayısıyla Beylikdüzü konumu da tarihi ve popüler yapıları içerisinde barındırmaktadır. Eğer yakın zamanda siz de Beylikdüzü otel deneyimi yaşamak istiyorsanız mutlaka görmeniz gereken yerler bulunmaktadır. Gelin bu yerlerin nereler olduğuna birlikte bakalım.

Değirmenburnu Feneri: 1963 yılında yapıldığı bilinen bu fener bölgenin önemli sembolleri arasındadır. Özellikle bölge halkı tarafından çok sevilen Değirmenburnu Feneri, yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağındadır.

DİKKAT!  İYİ BİR GELECEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Kapıağa (Haramidere) Köprüsü: Beylikdüzü otelleri konumundan bulunan bu köprü, Mimar Sinan’ın ülkemize miraz bıraktığı 4 önemli köprüdendir. Bu sebepten ötürü de özellikle yerli turistler tarafından merak edilmektedir.

Roma Kayıkhanesi: Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu kayıkhane günümüzde halen korunmaktadır. Önemli tarihi yapılardan olması sebebiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.

Beylikdüzü’nde Ne Yenilir? Ne İçilir?

Beylikdüzü otelleri, yüksek hizmet kapasitesi ile ön plana çıkmaktadır. Oda konseptlerine ayrılması ve süit oda hizmeti vermesiyle bilinmektedir. Bunun yanı Beylikdüzü otel deneyimi yaşayacak olan kişiler, yemek bakımından da avantajlı konumdadır. Otel restoranları lezzetli yemekler çıkartarak bölgeyi en iyi şekilde temsil etmektedir. Otel dışında yemek tatmak isteyen ziyaretçiler Beylikdüzü restoranlarına mutlaka ziyaret etmelidir. Bölgenin öne çıkan lezzetleri dünya mutfağı ve Türk mutfağı kapsamındadır. Bu mutfaklarda ise yoğun olarak et ve et yemekleri menüsü çıkarılır. Bunun yanı sıra Türkiye’ye özel yemekler de sunulur. Ülkemizin önemli değerlerinden olan Türk kahvesi, içecek sektöründe geniş yer kaplamaktadır. Dolayısıyla yemek üzerine Türk kahvesi içmek oldukça keyifli olacaktır. 

Beylikdüzü ve Konaklama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Beylikdüzü Otellerinde Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Beylikdüzü otelleri fiyatları kadar merak edilen bir konu daha bulunmaktadır. Fiyatları öğrenen ziyaretçiler otel içerisinde ödeme yöntemlerinin nasıl olduğunu merak etmektedir. Otel fiyatlarının süit oda, butik otel, oda içinde kalacak kişi sayısı gibi unsurlarla değiştiğinden bahsetmiştik. Tüm bunları göz önünde bulundurarak otelleri tercih eden ziyaretçilerin ödeme yöntemi konusunda bilmesi gerekenler vardır. Beylikdüzü otel deneyimi yaşayacak olan kişilere ödeme alternatifleri sunulmaktadır. Bu alternatiflerden ilki nakit ödeme, ikincisi ise kredi kartıyla ödemedir. Kredi kartı ile ödeme yapan otel müşterileri daha sonradan ödemelerini taksitlendirebilirler. Bunun için yapmaları gereken bankalarıyla görüşmektir. Bu konuda bilinmesi gereken son husus ise ödemenin peşin olarak alındığıdır. Bu sistem Türkiye’nin tüm otelleri için geçerlidir. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için https://palacesuithotel.com/adresinden bizlere ulaşarak detaylı şekilde ödemesi bilgisi sizlere sunulacaktır.

DİKKAT!  EMNİYET ÖNÜNDE KORKUTAN KAZA

Beylikdüzü’nün Yakın Olduğu Popüler Konumlar Nereler?

Beylikdüzü otelleri konumunda yer alan tarihi ve popüler yerlerden yazımızın önceki bölümlerinde bahsetmiştik. Bilindiği üzere bölgede sayıca çok fazla popüler ve tarihi her bulunmaktadır. Bu yerler arasında özellikle Kapıağa Köprüsü çok fazla ziyaretçi ağırlamaktadır. İkincisi ise Beylikdüzü konumunda bulunan popüler eğlence mekânlarıdır. Ziyaretçiler hoşça vakit geçirebilecekleri pek çok mekânı Beylikdüzü otelleri konumunda bulabilir. Eğer yakın zamanda siz de İstanbul tatili yapmayı planlıyorsanız Beylikdüzü’nde bulunan popüler yerleri keşfedebilirsiniz.

Beylikdüzü Ulaşım Bakımından Hangi Ağlara Sahip?

İstanbul, şehir içi trafiği bakımından oldukça yoğundur. Dolayısıyla şehre tatile gelmek isteyen kişiler için ulaşım daima en çok merak edilen konular arasındadır. Beylikdüzü konumuna çeşitli ulaşım ağlarıyla ulaşmak mümkündür. Bu ağlar; otobüs, minibüs ve metrobüs şeklindedir. Bahsettiğimiz bu üç ulaşım ağıyla doğrudan bölgeye gitmek mümkündür. Bunun yanı sıra dolaylı olarak yani aktarma yaparak da Beylikdüzü konumuna gidilebilir. Vapur ve tramvay ağlarıyla aktarma yapılmaktadır. Bu sayede küçük bir İstanbul turu da atılmış olacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet