Dolar 32,5565 0.04%
Euro 35,0212 0.42%
Gram Altın 2.419,78 -0,14%
Çeyrek Altın 4.115,00 -0,12%
Yarım Altın 8.354,00 -0,13%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İYİ BİR GELECEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

İYİ BİR GELECEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

ABONE OL
29 Ekim 2019, 09:52:08
CHP İl Başkanı Mustafa Duran Cumhuriyetin ilanının 96'ıncı yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "96 yıldır Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ve Cumhuriyetin ışığında daha iyi bir gelecek için mücadelemize devam ediyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Mustafa Duran Cumhuriyetin ilanının 96’ıncı yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı. Açıklamasında Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andıklarını belirten Duran, şunları kaydetti:

“Yoksul ve yorgun Anadolu halkına güvenerek, tüm zorluklara karşı mücadeleyi örgütleyerek Kurtuluş Savaşı’nı zaferle taçlandıran Atatürk, yoktan var edilen bir ülkenin yönetim şeklinin Cumhuriyet olmasını sağlayarak bizlere en büyük armağanı verdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk der ki; ‘Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslarıyla, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur…’

Türk milleti bağımsızlık ve demokrasi yolunda yeni hayatına 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanı ile başlamıştır. 96 yıldır Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ve Cumhuriyetin ışığında daha iyi bir gelecek için mücadelemize devam ediyoruz.

“Çünkü Cumhuriyet geleceğini seçmektir.”

Bizler, Cumhuriyetin emanetçileriyiz…

Bağımsızlık ateşinin yakıldığı, aydınlanma devriminin başladığı günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sarsmak, yönetim şeklini değiştirmek, ülkeyi karanlığa sürüklemeye çalıştıklarını çok iyi biliyoruz.

Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunu kurmaya çalışanlara inat emanetimize güçlü bir şekilde sahip çıkıyoruz.

Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden cumhuriyetimizin ilelebet bekçileriyiz.

Cumhuriyet rejiminden rahatsızlıklarını gizleyemeyenlerin halkımızın sınırlarını zorlamak, yeni bir gelecek inşa etmeye teşebbüs etmek, devlet gelenek ve işleyişini yok saymak gafletine düştüğü bugünlerde, haklı itirazımızı yüksek sesle hep birlikte haykırıyoruz.

Ülkemizi sürükledikleri uçuruma, dünya ülkeleri arasında saygınlığımızı düşürmelerine, her türlü fırsatçılıklarına karşı Türkiye Cumhuriyeti’nin koruyucu kollayıcı başı dik yurttaşları olarak var olmaya ve var etmeye, Cumhuriyete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet!”

DİKKAT!  Eds Nedir
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet