Dolar 32,3196 -0.17%
Euro 34,8795 -0.08%
Gram Altın 2.380,67 -0,54%
Çeyrek Altın 3.977,00 -0,67%
Yarım Altın 7.953,00 -0,69%
Tam Altın 15.855,15 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
EKREM İMAMOĞLU: “TOKAT İSTİYORSA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

EKREM İMAMOĞLU: “TOKAT İSTİYORSA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

ABONE OL
10 Nisan 2023, 22:08:09

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada Tokat’ı ziyaret etmeyi planladığını ve Tokat’ın kendisini bağrına basmasını beklediğini belirtti. İmamoğlu, “Tokat istiyorsa her şey çok güzel olacak” diyerek, şehrin kendisine vereceği desteğin önemine vurgu yaptı. Bu açıklamalarıyla İmamoğlu, Tokatlı seçmenlerin dikkatini çekerek, seçimlerdeki başarısını artırmayı hedefliyor.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağının ilan edildiği 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçim gezileri yapıyor.

Seçim Gezileri Devam Ediyor

Bugün, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP Teşkilatlarının karşılamasıyla Tokat’a geldi, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan halka hitap etti.

Millet İttifakı’nın Hedefi

Milletvekili Aday Listelerinin YSK’ya bildirilmesi sonrası “Hedefimiz Türkiye’yi yeniden kalkınma, zenginleşme ve demokrasi rotasına sokmaktır. Bunun için Millet İttifakı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacak ve mecliste çoğunluğu elde etmek için tüm adaylarımızla birlikte çok daha yüksek bir inanç ve iradeyle çalışacağız. Aday veya aday adayı olarak bu sürece destek veren herkese teşekkürler.” diyen Ekrem İmamoğlu, öğleden önce Amasya Merzifon’daydı, hemen sonrasında Tokat’a geçti. Saat 16.00 sularında Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu kalabalığa hitap etti.

Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı’nın Başarısı

Ekrem İmamoğlu, Tokat Cumhuriyet Meydanı’ndaki kürsüye çıktığında boynuna Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta şampiyon olan Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımının atkısı asıldı. Boynunda atkıyla konuşan Başkan İmamoğlu gençlere gelecek için umut vaat etti ve “emek liyakat zinciri kopmuştur, biz bunu yerine oturtacağız, gençlere söylüyorum bir tanıdığı yoksa, o partiye üye olmamışsa işe girebiliyor mu, bu ülkenin genci hayallerini Tokat’ta, Erbaa’da, Reşadiye’de, Zile’de kuracak. Bizim gençlerimiz gülmeliler, eğlenmeliler, iyi eğitim almalılar. Sevgili gençler yüzünüzü güldürecek bir dönem getiriyoruz.” Dedi.

DİKKAT!  Kayseri Şeker çiftçinin yüzünü yine güldürdü.

Ezan Arası

Ekrem İmamoğlu kürsüde konuşurken ikini ezanı okunmaya başladı. Konuşmasına ezan nedeniyle bir müddet ara verirken, mübarek Ramazan ayını kutladı.

Kazananlar Kulübü Değişiyor

14 Mayıs’taki seçimi 86 milyon için kazanacaklarını dile getiren Ekrem İmamoğlu özetle şunları söyledi: “Kazananlar kulübü değişti. Eskiden bir avuç insandı şimdi millet kazanıyor. Milletin dönemi başlıyor. Kazananlar kulübü değişecek. Asla ayrışmayacağız, bölünmeyeceğiz, birliğin gücüne oy vereceğiz. Millet İttifakı vazgeçilmez yolculuğumuzdur. Bu dönem başka bir dönem, bu seçim başka bir seçim. Bu süreçte bölünmeyeceğiz, birleşeceğiz, birlikte kazanacağız.”

Ekrem İmamoğlu’nun Çalışma İrade

Ekrem İmamoğlu konuşmasının devamında “Akşam sabah akıllarında bir Ekrem İmamoğlu, akıllarından İstanbul’u unutamadılar. İstanbul’daki bir açılışta bir çivi çakamamışlar dedi sn. Cumhurbaşkanı. Onlar Ekrem İmamoğlu’nun 4 yılda yaptığından büyük bir sıkıntı çekiyorlar. Bizim iş yapmamız farklı, eşimiz dostumuz, kızımızla çalışmıyoruz, bu milletin evlatları ile çalışıyoruz. Arkadaşlar üzülmeyin, milletin malı yine millette, sadece sizi beğenm

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet