Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
‘EFLATUN YÜREKLER’ VE ‘HEYBEMDEKİLER’KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

‘EFLATUN YÜREKLER’ VE ‘HEYBEMDEKİLER’KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

ABONE OL
13 Ekim 2018, 13:46:16

Tokat Gazetesi köşe yazarlarımızın kitap fuarında yerini aldı. Yazarlarımız kitaplarını okurları için imzaladı. Emekli öğretmen ve Tokat Gazetesi köşe yazarı Şerare Kıvrak ‘Eflatun Yürekler’ kitabı ile

10.00-13.00 saatleri arasında okurları ile buluştu. Yine emekli öğretmen ve Tokat Gazetesi Sevgi Yolu köşe yazarı Süleyman Erkan 15.00-20.00 saatleri arasında okurları ile söyleşi gerçekleştirdi.

EFLATUN YÜREKLER’E BÜYÜK BEĞENİ

            Emekli öğretmen ve Tokat Gazetesi köşe yazarı Şerare Kıvrak kitap fuarında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Kitap Fuarının güzel ve verimli geçtiğini belirten Kıvrak, “Tokat Belediyesi’nin hazırlamış olduğu bu güzel kitap fuarına katılmaktan onur duyuyorum. Geç kalınmış olsa da iki yıldır amaca uygun olmak üzere yol alıyor. Eksikleri var tabi ki ama bu yaşadıkça görülecek eksiklikler. Bende Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği’nin bir üyesi, eğitimci, Eflatun Yürekler şiir kitabının yazarı ve Tokat Gazetesinde köşe yazarı olarak stantta yerimi aldım. Güzel ve verimli geçti. Bireysel düşüncelerim eksikliklerin olduğu yönünde yani reklam anlamında daha çok duyuru yapılabilirdi. Biz olumsuzlukları değil, olumlu taraflarını görmek mecburiyetindeyiz çünkü eğitimci olarak buna mecburuz. İnşallah devamı gelir. Bir daha kitap fuarında ikinci kitabımla stantta yer alacağım. Bu defa hikâyelerimle olacağım okurlarımla. Güzel olacağına inanıyorum, Tokat’ta güzel bir ortam birliktelik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

            Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’da gönderdiği çiçekle Şerare Kıvrak’a destek oldu.

SÜLEYMAN ERKAN ‘HEYBEMDEKİLER’ KİTABI İLE KİTAP FUARINDA YER ALDI

            Kitap Fuarında Tokat Gazetesi Sevgi Yolu köşe yazarımız Süleyman Erkan da söyleşi gerçekleştirdi. Erkan yaptığı konuşmada “2. Tokat Kitap Fuarına Heybemdekiler kitabımla katıldım. Kitap yazabilmek için önce okumak, sonra dinlemek ve daha sonra da düşünüp yorumlamak çok büyük önem arz ediyor. Heybemdekiler kitabımda yazdıklarım bilinen konular ama ben hayatın içindeki farkındalığı yakaladım, sıradan konulara farklı bakış açıları getirdim. İnsanların, sevgiye, saygıya, birliğe, dostluğa, kardeşliğe ve umuda ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim. İnsan olmanın en güzel özelliklerinden biri birlikte düşünmek, paylaşmak, yardımlaşmaktır. Eğer bunlar yoksa bunları yapamıyorsak dağ başında tek başına yaşayan ağaçtan farksız oluruz. Hayatınız tıpkı o ağaç gibi zorluklarla boğuşarak geçer. Rüzgâr, kar, yağmur ve daha nice zorlukla tek başınıza mücadele etmek zorunda kalırsınız. Sizi koruyup kollayacak hiç kimseyi, tutunacak bir dalı dahi bulamazsınız. Heybemdekiler kitabımda, var oluşumuzun temel ilkelerini anlatırken ayrıca toplumda yer almış, gönülleri fethetmiş değerli insanların hayat hikâyelerinden örnekler alarak toplumla paylaştık. Bunların en başında Mustafa Kemal Atatürk gelmektedir. Tokat Gazetesi’nde yer alan Sevgi Yolu köşemde yazdığım en nadide ve en güzel eserlerimi alarak tekrar sizlerle buluşturmaya çalıştım. Bende eğitimci ve yazar olarak toplumun okuması, ayrıca okumanın güzelliğine farkındalık oluşturmak için elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum. Burada sizlerle birlikte olmak, kitap ve okumak üzerine böyle güzel bir söyleşi gerçekleştirmek bana çok büyük bir mutluluk verdi” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  ŞEKER SEKTÖRÜNE KAYSERİ ŞEKERDEN YAZILIM DESTEĞİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet