Dolar 32,3023 0.09%
Euro 34,9853 -0.1%
Gram Altın 2.445,08 -0,05%
Çeyrek Altın 4.039,00 -0,07%
Yarım Altın 8.078,00 -0,06%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Dersimiz Tokat Projesi’nin Protokolü İmzalandı

Dersimiz Tokat Projesi’nin Protokolü İmzalandı

ABONE OL
05 Ekim 2023, 18:01:31
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza programında konuşan Vali Numan Hatipoğlu, geçen yıl pilot olarak ilimizde başlamış olan projenin daha bir tebessüm ettiği hali ile sunulduğunu söyledi.
Geçen yıl itibariyle tarihi mekanlarda tarih,  sosyal bilgiler, edebiyat ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinin verilmesi ile ilgili olarak çalışma olduğunu hatırlatan Vali Numan Hatipoğlu, “Tokat yaklaşık 900 yüzyılı aşkın bir süredir Türk yurdu olarak varlığını ülkemiz içerisindeki en önemli  sembol olma değerlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda da ilimizdeki tarihi ve kültürel değerlerimizin gençlerimizin özümseyerek görmeleri, hissetmeleri, yaşamaları ve bu tarihi kültürün farkına  varmaları bizim için çok önemli. Bu anlamda biz belli dersleri Tokat’taki tarihi medreselerde ki en başta Yağıbasan Medresesi,  Ulu Cami, Anadolu’nun ilk camilerinden olan Garipler Camisi gibi alanlarda yine inşası tamamlandığında Gökmedrese’de yine Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzün kütüphanesi olan Halef Sultan Zaviyesi’nde ve benzeri alanlarda işleyeceğiz. Bu çalışmayla gençlerimiz nasıl bir büyük değer,  varlık üzerinde yaşadıklarını hissetsinler istiyoruz. Bu kapsamda da kurumlarımızla bir işbirliği protokolü hazırladık. İlimize ve gençlerimize hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yılmaz Kılınç ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir arasında protokol imzalandı.
WhatsApp Image 2023 10 05 at 17.33.52

Dersimiz Tokat Projesi’nin Protokolü İmzalandı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  TOGÜ ERKEK GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet