Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DEPREMZEDELER TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

DEPREMZEDELER TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

ABONE OL
18 Nisan 2023, 03:38:40

Depremzedelerin bir araya geldiği, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Tokat İl Müftülüğü’nün düzenlediği iftar programında buluştu. Deprem sonrası yaşanan zorluklara rağmen, insanlar birbirine destek olmanın önemini bir kez daha hissetti. İftar programı böyle anlamlı bir amaç için düzenlenerek, depremzedelerin biraz olsun huzur ve mutluluk bulmaları amaçlandı. Bu güzel organizasyon, insanların yardımlaşma, dayanışma ve sevgi dolu duygularını bir araya getirdiği bir platform oldu.

Misafir Edilen Depremzede Ailelerin İftar Programı

Ramazan ayından önce olduğu gibi İl Müftülüğü personeli tarafından koordineli şekilde Tokat’ta misafir edilen depremzede ailelerin ziyareti gerçekleştirilip ihtiyaçları gideriliyor ve manevi destek hizmetleri sağlanıyor.

Bu bağlamda İl Özel İdaresi Sosyal tesislerinde ilimizde ikamet eden 300 depremzedenin katıldığı iftar programı düzenlendi.

1681725883

Depremin Yaralarının Sarılması İçin Gösterilen Gayret

Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu iftar programında yaptığı konuşmada; “Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, depremin yaralarını sarmak amacıyla devlet millet bütünlüğü içerisinde çok büyük bir yardım seferberliği oluşturuldu.

Tokat’ımız gerek deprem bölgesine gerek Tokat’ımıza gelen depremzede kardeşlerimize her türlü yardımı gösteriyor. Tokat müftülüğü ve TDV Tokat Şubesi olarak depremin meydana geldiği günden itibaren hızlı bir şekilde organize olunarak yaraların sarılması için her türlü gayret gösterilmiştir.

Bu gün de geçici olarak Tokat’ımıza gelen ailelerimiz için iftar programı düzenledik, Yüce Rabbim ülkemizi korusun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

1681725890

Katılımcılar

İftar programına Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Tokat İl Müftülüğü personeli ve depremzede aileler katıldı.

Program, iftarların açılmasının ardından depremlerde vefat edenler için yapılan dua ile tamamlandı.

Hürsöz

DİKKAT!  TOGÜ’den “Lösemi Farkındalık Etkinliği”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet