Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Çorum’da otomobille çarpışan traktör ikiye ayrıldı

Çorum’da otomobille çarpışan traktör ikiye ayrıldı

ABONE OL
15 Nisan 2023, 22:45:22

İç Anadolu’nun güzide şehirlerinden Çorum’da meydana gelen bir kaza, adeta bir film sahnesini aratmadı. Bir otomobil ile çarpışan traktör, olayın etkisiyle ikiye ayrıldı. Sürücüsünün hafif yaralandığı kazada, traktörün parçaları etrafa saçıldı ve yol trafiği bir süreliğine aksadı. Kaza, trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Kaza, Çevreyolunda Meydana Geldi

Bu yazı doğrultusunda, Ankara’dan Tokat’a giden Kadir Büyüt’ün yönetimindeki 06 AUA 55 plakalı otomobil ile Ramazan Bıyık’ın yönetimindeki buğday yüklü traktör arasında bir kaza meydana geldi. Olay, Mezbaha kavşağında gerçekleşti.

Çarpışmanın Etkisi

Otomobilin traktöre çarpmasının etkisiyle, araç kavşakta bulunan refüje çıkarken, traktör de ikiye ayrıldı. Buğdaylar yola saçıldı ve yakındaki sürücülerin hemen olay yerine ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri acil olarak sevk edildi.

Yaralılar

Yaralılar arasında, sürücülerin yanı sıra Fatma Büyük ve Berat Büyük adlı kişiler de bulunmaktaydı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayati Bir Konu

Trafik kazaları günümüzün hayati bir konusu haline gelmiştir; bu sebeple, herhangi bir sürücü veya yayaya zarar verebilecek durumlardan kaçınılması gerekmektedir. Sıkı bir sürüş eğitimi isteyen bir sürücü olmak için, her zaman her koşulda dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sonuç

Trafik kazalarının önlenmesi, herkesin sağlığı ve güvenliği için gereklidir. Kaza önleme tedbirleri almamız, bu tür olayların oluşmasını engelleyecektir. Bu gibi durumlarda, güvenliği en üst seviyede tutarak, kazalara karşı farkındalığımızı artırmalıyız.

Hürsöz

DİKKAT!  Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Misbah Demircan Yeni Halk Kütüphanelerinin Toplu Açılış Töreni İçin Tokatta
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet