Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP TOKAT İL BAŞKANI MURAT YAZICI “UMUDU TAŞI” KAMPANYASI HAKKINDA KONUŞTU

CHP TOKAT İL BAŞKANI MURAT YAZICI “UMUDU TAŞI” KAMPANYASI HAKKINDA KONUŞTU

ABONE OL
17 Nisan 2023, 22:33:19

Murat Yazıcı, CHP Tokat il başkanı olarak, “Umutu Taşı” kampanyası hakkında konuştu. Bu kampanya, Türkiye’de yaşayan engelli ve dezavantajlı bireylerin yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedeflemektedir. Yazıcı, kampanyaya olan inancını ve desteğini dile getirdi ve Türkiye’nin geleceğinde bu bireylerin önemli bir rol oynayacaklarını vurguladı. “Umutu Taşı” kampanyası, ülkedeki sosyal sorunları görünür kılmak ve farkındalık yaratmak için önemli bir adımdır.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aileleri Güçlendirecek Projeleri

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolları’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aileleri güçlendirecek projesi olan Aile Destekleri Sigortası’nı geniş kesimlerle buluşturma hedefiyle başlattığı “Umudu Taşı” kampanyası hakkında CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, il binasında konuştu. CHP Tokat Kadın Kolları Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve üyelerin hazırda bulunduğu basın açıklamasında Başkan Murat Yazıcı, “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır mücadelesini verdiği bir projesi var, aile destekleri sigortası. Bu projeyle amaçlanan kadınları, çocukları ve ailelerimizi güven çemberine almak.

Aile Destekleri Sigortası

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da İl Kadın Kolları çok kıymetli bir çalışma başlattı. Aile destekleri sigortasını “umudu taşı” kampanyası kapsamında kapı kapı anlattı.” dedi.

1681731392

Umudu Taşı Kampanyası

CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, “Biz de bu kıymetli projeyi tüm Türkiye’ye yayacağız. “Türkiye’de umudu taşı” kampanyası kapsamında tokat şehri olarak aile destekleri sigortasını anlatmak üzere sahaya çıkıyoruz.

Her bir vatandaşımıza aile destekleri sigortasını kapı- kapı anlatarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz.

Bizleri her an mahallerinizde, sokaklarınızda parklarınızda görebilirsiniz. İktidarımızda bir hak haline gelecek olan aile destekleri sigortasını en çok da ihtiyacı olan kadınlara anlatacağız.

Ben inanıyorum ki kadınlar feraha çıkacak, güçlenecek, ailelerimiz rahata erecek, ülkemiz büyüyecek.

Umutluyum ve bu umudumu sizlere aşılamak istiyorum. Hep birlikte umudu çoğaltalım, yaşatalım ve Türkiye’de umudu taşıyalım.” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  YEŞİLIRMAK BİLGİ EVİ ÇOCUKLARLA CIVIL CIVIL

1681731420

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet