Dolar 32,2642 -0.08%
Euro 35,1028 -0.02%
Gram Altın 2.467,91 0,07%
Çeyrek Altın 4.070,00 0,07%
Yarım Altın 8.141,00 0,10%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP Milletvekili Kadim Durmaz, 29 Ekim’de Verilmeyen İkramiyeleri TMBB’de Dile Getirdi

CHP Milletvekili Kadim Durmaz, 29 Ekim’de Verilmeyen İkramiyeleri TMBB’de Dile Getirdi

ABONE OL
15 Kasım 2023, 17:54:01

CHP Milletvekili Kadim Durmaz, 29 Ekim’de Verilmeyen İkramiyeleri TMBB’de Dile Getirdi

TOKAT – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TMBB) yaptığı konuşmada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda verilmeyen ikramiyeleri ve Tokatlı çiftçilerin karşılaştığı sorunları gündeme taşıdı.

AK Parti’nin Emekliye ve Üreticiye Duyduğu Düşmanlık

Durmaz, konuşmasında AK Parti’nin emekliye ve emekli olup da üretici olanlara karşı gösterdiği düşmanlığı eleştirdi. “AK Parti’nin emekliye, emekli olup da üretene olan bu düşmanlığının sebebi nedir?” sorusunu yönelten Durmaz, bu sorunun acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Çiftçilerin İkramiye Mağduriyeti

Özellikle çiftçilerin yaşadığı ikramiye mağduriyetini dile getiren Milletvekili, ülkemize üretimle katkı sağlayan çiftçilerin 5 bin Türk lirası ikramiye kapsamı dışında bırakılmasının yanlış bir uygulama olduğunu belirtti. Niksar ilçesinde coğrafi işareti bulunan ürün olan ceviz yetiştiren emekli öğretmen memur arkadaşların, bu nedenle ikramiye alamamış olmalarını örnek olarak sundu.

Ziraat Odası Üyelerinin Mağduriyeti

Erbaa ilçesinde dosya yaptırıp, ancak sonraki yıllarda tarımsal faaliyeti olmayan emekli çiftçilerin, ziraat odası üyeliği sebebiyle ikramiye alamamış olmalarına da dikkat çeken Durmaz, üretmenin suç olduğu bir dönem yaşandığını ifade etti.

Çözüm Bekleyen Sorunlar

Son olarak, AK Parti’nin emekliye ve üreticiye yönelik politikalarının acilen gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Durmaz, çiftçilerin yaşadığı sorunların bir an önce çözülmesini talep etti. Konuşmasını teşekkürle tamamladı.

1 19

CHP Milletvekili Kadim Durmaz, 29 Ekim’de Verilmeyen İkramiyeleri TMBB’de Dile Getirdi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Almusta Yapılan Planlı Hırsızlığı Jasat Dedektifleri Çözdü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet