Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ÇARŞI PAZAR’DA BAYRAM HAVASI

ÇARŞI PAZAR’DA BAYRAM HAVASI

ABONE OL
14 Nisan 2023, 14:14:05

Çarşı Pazar Bayram Havası ile dolu! Bayram alışverişlerinizi yaparken, taze meyve-sebzelerin kokusu, tatlıların lezzeti, çiçeklerin renk cümbüşü ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakitler geçireceğiniz bir atmosfer sizi bekliyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde, soğuk ve yorucu bir güneş altında gezinirken, Çarşı Pazar’ın tarihi dokusunu keşfedebilir, yerel lezzetlerin tadına varabilirsiniz. İşte bu yüzden, tatil dönemlerinde Çarşı Pazar’ın kalabalığı ve canlılığı daha da artıyor. Siz de keyifli bir bayram geçirmek istiyorsanız, Çarşı Pazar’a uğramayı unutmayın!

Tokat’ta Bayram Şekerleri ve Çikolatalar Tezgahlarında

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

Her yıl olduğu gibi esnaf tezgâhlarını Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte; bayram şekerleri, çikolata ve lokum çeşitleriyle donattı. Marketlerden alışveriş merkezlerine, şekerlemecisinden bakkalına kadar birçok esnaf, iş yerinin önü ve reyonlarını bayramın müjdecisi şekerlerle süsleyerek tezgâhlarda alıcılarını bekliyor.

Bayram Şekerlerinin Fiyatları

Şekerlerin fiyatları ise kalitesine ve markasına göre değişiyor. Kilosu en ucuz 50 liraya satışa koyulan bayram şekerleri misafirini ağırlamak isteyen vatandaşların taleplerini bekliyor.

1681469200
1681469201

Abdullah Karaca: “Vatandaş Cebine Göre Alım Yapıyor”

Yeni Meydan’da esnaflık yapan Abdullah Karaca, bayram şekerleri hakkında şunları söyledi:

“Şuanda satışlarımız başladı. Çünkü vatandaş köylerden geliyor. Bir daha ben gelemem, kimsem yok deyip alıyor. Hem de bayramın geldiğini şimdiden vatandaş görsün istedik. Fiyatlar 50 liradan başlıyor 325 lirada son buluyor.  En pahalı grup markalı ürünler diyelim. Vatandaş cebine göre alım yapıyor. Parası yeten markalı ürün tercih ederken yetmeyen de normal ürünlerden devam ediyor. En çok normal ürünler satılıyor, çünkü bizim bölgemiz itibariyle meydan bölgesi olarak normal ürünlerin müşterisi buraya gelir.

Markalı müşteriler de zaten belli yerlerden, belli markaları fiyat sormadan temin edebiliyorlar orada.  Şimdi vatandaşa pahalı geliyor da aslında pahalı değil. Kolonyalar işte Pandemiden sonra fiyatları biraz ilerledi ama sabit şu anda. 500 milimlik kolonyaları 30 liraya veriyoruz. Pandemi de onun yarısı otuz liraydı mesela. Limon ve parfümlü kolonyalarımız da var.  Meram Çiçeği diye bir kolonyamız var tercih edilenler arasında, zeytin kolonyalarımız var. Çeşitlerimiz bol.”

DİKKAT!  EMD İzmir Şubesi, İzmir ile Hatay arasında kardeşlik köprüsü kurdu
1681469234
1681469235

Bayram Şekerleri ve Çikolatalar Tokat’ta Tezgahlarını Süslüyor

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Tokat’ta bayram şekerleri ve çikolatalar tezgâhlardaki yerini aldı. Her yıl olduğu gibi esnaf tezgâhlarını Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte süslüyor. Marketlerden alışveriş merkezlerine kadar birçok esnaf, iş yerinin önü ve reyonlarını bayramın müjdecisi şekerlerle donatıyor.

Bayram Şekerlerinin Fiyatları

Bayram şekerlerinin fiyatları kalitesine ve markasına göre değişmektedir. Kilosu en ucuz 50 liraya satışa koyulan bayram şekerleri, misafirlerini ağırlamak isteyen vatandaşların taleplerini beklemektedir.

Abdullah Karaca’dan Bayram Şekerleri Hakkında Bilgiler

Yeni Meydan’da esnaflık yapan Abdullah Karaca, bayram şekerleri hakkında bilgilendirme yaparak, vatandaşların cebine göre alım yaptıklarını ve en çok normal ürünlerin tercih edildiğini belirtmektedir.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet