Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SAHAYA İNDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SAHAYA İNDİ

ABONE OL
18 Nisan 2023, 13:18:59

Büyük Birlik Partisi, son günlerde artan siyasi hareketlilikle birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarına hız verdi. Parti üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini ve vizyonlarını anlatıyor. Bölge bölge gezen BBBP, geniş kitlelere ulaşarak desteklerini kazanmaya çalışıyor. Türkiye genelinde birçok ilde aktif olan parti, halkın beklentilerini dinleyerek daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Haber-Foto: Mustafa Işık

14 Mayıs’ta yapılacak olan 13’üncü Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekili seçimleri için Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar ve Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda esnafları ziyaret ederek projelerini anlatıyorlar.

Büyük Birlik Partisi Baraj Sorunu Yaşamadan Seçime Giriyor

Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar, “1993 yılından kurulduğumuz günden bugüne kadar ilk defa baraj sıkıntısı yaşamadan seçime giriyoruz. Bu seçimde Büyük Birlik Partisi ve Cumhur İttifakı olarak en büyük avantajlarımızdan birisi bu. Mecliste en az yirmi beş veya otuz tane milletvekili temsil edecek şekilde tüm Türkiye genelinde çalışmalara devam ediyoruz.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Omalar Projeleri Anlatıyor

Büyük Birlik Partisi Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar, “Tokat’ta birinci sıradan beşinci sıraya kadar bütün milletvekili adaylarımız sahada geziyor ve kendi bölgelerinde çalışmalarına devam ediyorlar. Ramazan münasebetiyle esnaflarla ziyaretlerimiz vardı. Sahura kadar programlarımızı düzenliyoruz ve enerjimizi seçmenlerimize ulaşmak için harcıyoruz. Partimize gösterilen ilgi ve talep her geçen gün artıyor. Bu sebeple Cumhur İttifakı’nın dışına çıkmayan ve siyasi partilerine küsenleri de Büyük Birlik Partisi’ne davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi Miting Düzenleyecek

Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ilimizde miting yapacağı açıklandı. İl Başkanı Mustafa Omalar, büyük bir miting için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Mitingle ilgili tarih henüz belli değilken, Büyük Birlik Partisi’nin tüm ilçe başkanları, milletvekili adayları, il yönetimiyle birlikte istişare halinde olduklarını ifade etti. Miting planlarının karara bağlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirileceği aktarıldı.

DİKKAT!  ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU IRAK’TA…

Milletvekili Adayları Tokatlılarla Buluştu

Büyük Birlik Partisi Tokat 1’inci Sıra Adayı Mesut Nur, ülke genelinde birçok yer gezdiğini söyledi. Kendisi de esna ailesinden geldiğini ve hayvancılıkla ilgilendiğini belirten Nur, Tokat’a birçok projeleri olduğunu ifade etti. Hafif ve ağır silah fabrikasının Tokat’a kurulması, Turhal ilçesine kapalı hayvan pazarı kurulması, Erbaa ilçesine mühimmat fabrikası kurulması, Zile ilçesine traktör ve oto yedek parçası fabrikası kurulması, sulama sistemlerinin modernize edilmesi ve en az yirmi bin kişinin çalışacağı tekstil atölyelerinin kurulması gibi yeni projeleri olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi Tokat 2’nci Sıra Adayı Halim Oktay Osmanoğlu, insan odaklı çalışmalar yapacağını belirtti. İş sağlığı ve güvenliği üzerine çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Osmanoğlu, partisinin en büyük özelliğinin Tokatlı olması olduğunu vurguladı. Tokatlının her türlü etnik kökenden, görüşten vb. insanları kucaklayacağını söyleyen Osmanoğlu, vatandaşların kendilerine destek vermelerini beklediğini ifade etti.

buyuk birlik partisi sahaya indi 112148.webp

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ SAHAYA İNDİ yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet