Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BU SENE YAPILACAK OKUL YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

BU SENE YAPILACAK OKUL YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

ABONE OL
11 Mart 2020, 10:31:42

Eğitim Tokat projeleri ve çalışmaları ile bu sene yapılacak okul yatırımları Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

            Valilik Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve proje ekibi ile bir araya gelen Vali Dr. Ozan Balcı’ya Eğitim Tokat Projesi çerçevesinde Tokat merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalarla, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde Tokat’a yapılacak eğitim yatırımları durumu ile ilgili bilgiler verildi.

            Toplantıda Parlayan Dişler Tokat Diş Taramaları, Göz Kulak Ortopetik Taramalar, 10 Türkü 10 Şiir, Girişimci Zihinler Projesi, Hayal Bahçesi Projesi, Bir Harf Bir İnsan, Kırk Kızlar Projesi, Tokat Öğretmen Akademisi, Tokat Kodluyor, Kültürüme Köprü Bilsem, Evde Eğitim, Çölyakla Yaşam Projesi, Devlet Kahramanların Çocuklarına Sahip Çıkıyor, Köy Çocuklarımıza Sahip Çıkıyoruz, Öğretmen Cevherle Buluşuyor, Okul-Aile Birlikte Güçleniyor, Okullar Sanatla Renkleniyor, Eğitim Bayrağı Ailemde, Bir Yürek Hareketi, Dil Cafe, Tokat Folklorunu Yaşatıyor, No-Bezite, Un, Tuz, Şekerin Dengeli Kullanımı, Diyabet, Sorumlu Okullar, Sorunsuz Yarınlar, Öğrencilerimiz Tarihi ve Kültürel Değerlerimizle Buluşuyor, Öğrenci Dostu Okul, Başarıya Yolculuk, Okul Öncesinde Yüzde Yüz Okullaşma, Mevlana Projesi, Gelecek Bugündür, Geleceğime Değer, Vatanım Türkiye Evim Tokat, Bilim Tarihi Buluşmaları, Güne Sporla Başlıyoruz gibi alt başlıkları olan Eğitim Tokat proje ve çalışmaları ile bilgiler verildi.

            Vali Dr. Ozan Balcı, milletin, memleketin ve çocukların geleceğine sahip çıkılması gerektiğini kaydederek “Eğitim Tokat, Tokat’ın gençlerinin, çocuklarının, geleceğinin, Türkiye’nin projesidir. 110 bin öğrencinin projesidir. Tokat’ın hayatını ve yaşamını ilgilendiren bir projedir.” dedi.

            Eğitim Tokat projelerini önemsediğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, projenin Tokat’ta herkes tarafından sahiplenildiğini ve başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti.

            Eğitim Tokat ile eğitimde dokunulmayan alan kalmadığını ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, yapılan çalışmalarda emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü ve ekibine, okul idarecilerine, öğretmenlere, velilere ve tüm Tokatlı vatandaşlarımıza teşekkür etti.

DİKKAT!  Manisa Kahvaltı Yerleri

Eğitim Tokat ve Sağlık Tokat kapsamında sürdürülen;

Parlayan Dişler projesi kapsamında toplamda 20494 öğrenciye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde işlem yapıldı. Yapılmaya devam ediyor.

Okul çağı Çocukların Görme Taraması

Okul çağı çocuklarının görme problemlerinin erken tespit edilerek takip ve tedavilerinin sağlanması hedeflenmiş, bu bağlamda 2394 öğrencimizde göz problemi tespit edilmiş, tedavi merkezlerine sevkleri gerçekleştirildi. Taramalar devam ediyor.

Okul Çağı Çocukların Kulak Taraması

Okul çağı çocuklarının kulak problemlerinin erken tespit edilerek takip ve tedavilerinin sağlanması hedeflenmiş, bu bağlamda 301 öğrencimizde kulak problemi tespit edilmiş, tedavi merkezlerine sevkleri gerçekleştirildi. Taramalar devam ediyor.

BİR FİKİR GELİŞİR, BİR ŞEHİR; 2023  EĞİTİM TOKAT PROJELERİNİN BİR KISMI ŞÖYLE

            Eğitimde Sağlık Hareketi, Sıfır Atık, Sporla Zinde Kalın, Girişimci Zihinler, Hayal Bahçesi, Müzik Tokat, Anadolu Ozanları, Gönül Kandillerimiz, Yolumuzu Aydınlatanlar, Küçük Yıldızlar Akademisi, Oku, Yaz, Dinle, Konuş, Masal Tokat, Evik Tokat Vatanım Türkiye, Tba Ve Z Kütüphaneler, Okul Terkini Azaltıyoruz, İlk Yardım Tokat, Devlet Kahramanların Çocuklarına Sahip Çıkıyor, Yazarlık Atölyesi, Okullar Tiyatro İle Buluşuyor, Evde Eğitim, Medeniyetimizin Mimarlarına Vefa.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet