Dolar 32,3817 -0.34%
Euro 34,7611 -0.22%
Gram Altın 2.397,41 -1,04%
Çeyrek Altın 4.003,00 -0,94%
Yarım Altın 8.006,00 -1,26%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bu kahvehanede vefat eden müdavimler fotoğraf çerçevesinde yaşatılıyor

Bu kahvehanede vefat eden müdavimler fotoğraf çerçevesinde yaşatılıyor

ABONE OL
20 Nisan 2023, 12:35:01

Bu kahvehanede geçmişte vefat eden müdavimlerin anıları şimdiki zamana taşınıyor. Özel olarak hazırlanmış fotoğraf çerçeveleriyle hayatlarına ve hatıralarına değer veriliyor. Bu anlamlı uygulama, kahvehanenin ziyaretçilerine geçmişin izlerini takip ederek, kültür ve tarihle dolu bir deneyim sunuyor. Ayrıca, arama motoru optimizasyonu (SEO) için uygun anahtar kelimeler kullanarak, okuyucuların bu benzersiz kahvehaneyi keşfetmeleri kolaylaştırılıyor.

Tokat’ın Niksar ilçesinde Bir Kahvehanede Vefat Eden Müşterilerin Fotoğrafları Duvara Asılıyor

Tarihi çarşıdaki kahvehanenin ilginç geleneği dikkatleri üzerine çekiyor.

Kahvehanenin Müdavimleri Arasında Nasıl Ortaya Çıktı?

Kahvehanenin müdavimleri vefat ettiğinde fotoğraflarının çerçevelenerek duvara asıldığına şahit olması olanların anlattığına göre, bu uygulama 1970’li yıllardan günümüze kadar devam ediyor. Yaklaşık 200 kişilik bir topluluğun fotoğrafları asılmış durumda.

Kahvehanenin Duvarları Müdavimlerin Fotoğraflarıyla Dolu

Kahvehane müdavimlerinin fotoğraflarıyla dolu olan duvarları, buraya gelenlerin dikkatini çekiyor. Kahvehanenin duvarlarının özellikle duygusal atmosferi, müdavimleri için ayrı bir anlam taşıdığı biliniyor.

Fotoğrafı Olup Çerçeveleme Yapılmayanlar da Var

Çerçevelenerek duvarlara asılan 200 fotoğraf arasında henüz çerçeveleme yapılmamış olanlar da yer alıyor. Burada fotoğrafı asılı olan tanıdıkları olanlar zaman zaman ziyaret ederek anılarını tazeliyorlar. Kahvehanenin müşterileri arasında da birbirlerini tanıyorlar. Buraya uğrayarak sohbet etmek ve biraz da nostalji yapmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla.

Kahvehanenin Müdavimleri Kendine Özgü Bir Aile Gibi

Niksar ilçesindeki bu kahvehanenin müdavimleri, burası için kendilerine özgü bir aile gibi hissediyorlar. Buraya gelen herkes birbirine dost ve sıcakkanlı davranıyor. Bu kahvehanede fotoğrafı asılı olup da hayatta olan müdavimler de var. Onlara fotoğrafları eşlik ediyor. Bu geleneğin devam etmesini umuyorlar çünkü hayatta olanlar günün birinde kaybedildiklerinde diğer müdavimlerin hatırlamalarına yardımcı oluyorlar.

Bu Kahvehaneyi Ziyaret Etmek İsteyenler

Bu kahvehaneyi ziyaret etmek isteyenler, Niksar ilçesi tarihi çarşısında bulunan kahvehaneye uğrayabilirler. Burada sıcak bir atmosferi ve samimi bir ortamı bulacaklarını söylemek mümkün. Kahvehanenin müdavimleri, buraya geldiğine asla pişman olmayacağınızı belirtiyorlar.

DİKKAT!  Uganda İslamik Üniversitesi ile Ortak Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzalandı

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet