Dolar 32,2642 -0.08%
Euro 35,1028 -0.02%
Gram Altın 2.467,91 0,07%
Çeyrek Altın 4.070,00 0,07%
Yarım Altın 8.141,00 0,10%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bayramda Tokat’a gelen 4 kişilik aile trafik kazasında yaralandı

Bayramda Tokat’a gelen 4 kişilik aile trafik kazasında yaralandı

ABONE OL
21 Nisan 2023, 16:02:21

Bayram tatili sırasında Tokat’a seyahat eden 4 kişilik bir aile, bir trafik kazasında yaralandı. Kazanın şiddeti sonucu aile üyeleri hafif yaralarla kurtuldu, ancak kazanın etkileri hala devam etmektedir. Bu olay, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir. Trafik güvenliği, hepimizin sorumluluğudur ve tüm sürücülerin bu konuda dikkatli olması gerekmektedir.

Ankara’dan Bayram Tatili İçin Tokat’a Gelen Ailenin Otomobili Takla Attı

Edinilen bilgilere göre, Ulaş köyü Eyüp Sultan Camii önünde meydana gelen kaza, bayramda Ankara’dan Tokat’a gelen T.K. yönetimindeki 06 BLA 569 plakalı Fiat marka aracın takla atması sonucu gerçekleşti.

4 Kişi Yaralandı

Kazada, araçta bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı. Kaza anı yol kenarındaki bir seranın güvenlik kamerasına yansıdı.

Yol Kenarındaki Cemaat Yaralıların Yardımına Koştu

Cuma namazı için camiye giden cemaat, kazada yaralanan T.K., M.K., A.N.K. ve I.K.’nın yardımına koştu. Kazada yaralananlar, olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında şehirde bulunan hastanelere kaldırıldı.

Araç 1 Metre Havalandı

Kaza anında camiye gittiğini belirten Sabri Veril, “Cuma namazı için camiye geliyordum. Araç caminin önünde bulunan kanala çarptı, 1 metre havalandı. Uçarak geldi, burada park halinde olan araca çarptı. Ardından su kanalına düştü. Araçta 4 kişi vardı, ambulans onları hastaneye kaldırdı” şeklinde konuştu.

Jandarma Ekipleri Kazayla İlgili İnceleme Başlattı

Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bayram tatili için Ankara’dan Tokat’a gelen bir ailenin içinde bulunduğu otomobil takla atarak kaza yaptı. Kaza sonucu araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Cuma namazı için camiye giden cemaat, yaralıların yardımına koştu. Araç 1 metre havalandı ve yol kenarındaki su kanalına düştü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya şahit olan Sabri Veril, olayı şöyle anlattı: “Cuma namazı için camiye geliyordum. Araç caminin önünde bulunan kanala çarptı, 1 metre havalandı. Uçarak geldi, burada park halinde olan araca çarptı. Ardından su kanalına düştü. Araçta 4 kişi vardı, ambulans onları hastaneye kaldırdı.”

DİKKAT!  BAŞKAN SARGIN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kaza anı yol kenarındaki bir seranın güvenlik kamerasına yansıdı. Yol kenarındaki cemaat, yaralıların yardımına koştu. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet