Dolar 32,2653 0.07%
Euro 34,7775 -0.01%
Gram Altın 2.401,43 -0,33%
Çeyrek Altın 4.009,00 -0,22%
Yarım Altın 8.018,00 -0,21%
Tam Altın 15.909,99 0,14%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN EROĞLU: “MAHALLELERİMİZİN EKSİĞİNİ BIRAKMIYORUZ”

BAŞKAN EROĞLU: “MAHALLELERİMİZİN EKSİĞİNİ BIRAKMIYORUZ”

ABONE OL
09 Ekim 2023, 14:28:33

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın mahallelerinde Tokat Belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde incelemek ve mahallenin ihtiyacı olan çalışmaları tespit etmek amacıyla düzenlediği mahalle gezilerine haftanın ilk gününde Güneşli ve Altıyüzevler Mahalleleri ile devam etti.
Günün ilk ziyaretini Güneşli Mahallesi’ne yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mahallede Tokat Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Eroğlu “Güneşli Mahallemiz, şehrimizin büyüyen bir mahallesi. Baktığımızda yüzölçümü itibariyle ve imarlaşma anlamındaki yapısıyla % 60’lara kadar yapılaşan bir mahallemiz oldu. Geri kalan % 40’lık imarlaşması gereken kısım da önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde bittiğinde mahallemiz böylece tamamlanmış olacak. Mahallemiz yollarıyla, yeşiliyle çok güzel ve gözde bir mahalle. Özellikle son beş yıldır hep mahallemizdeyiz. Muhakkak her sezon burada önemli işler yapıyoruz. Yaptığımız işlerin hepsi de başta altyapı olmak üzere üstyapı çalışmalarımız, park çalışmalarımız olmak üzere hepsi temel belediyecilik anlamındaki önemli çalışmalar. Bu yıl da aynı şekilde başta altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanında burada park çalışmalarımızda önemli ve büyük bir parkı mahallemize kazandırdık. İçerisinde spor kompleksini barındıran bir parkı bitirdik. Mahallemizde ihtiyaç olan çalışmaları yine muhtarımızla mahallemizde yerinde tespit edip, aralıksız olarak eksikleri de tamamlayacağız” dedi.

TKTB8522 TKTB7990 TKTB8042 TKTB8099 TKTB8185 TKTB8420

Güneşli Mahallesi’ni ziyaretinin ardından Altıyüzevler Mahallesi’ne geçen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu burada yaptığı açıklamada “2023 yılında da mahallemizde çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız halen de devam ediyor. Öncelikle mahallemizde 1500 metreye yakın bir yeni kanalizasyon hattı yaptık. Yine 1000 metre yenilediğimiz bir içme suyu hattımız var. 500 metre civarında burada bir yağmur suyu hattı yaparak altyapı anlamında önemli problemlere neşter vurduk. Fen işlerimiz noktasında taş duvar yapımı gerçekleştirdik. Ara ara bölgelerimizde eksik bordürler vardı. Bu bordürleri tamamladık. 5000 metrekareye yakın bir parke çalışması yaptık. Yine yollarımızdaki arızalı olan yerlerde yama çalışmalarımızı da tamamladık. Malkayası bağlarının hemen aşağısından gelen o rampada da an itibariyle birkaç gündür arkadaşlarımız asfaltlama çalışmasına da başladılar. O bölgede asfalt kaymış, yol konforu azalmıştı. Şimdi orada yapacağımız asfalt çalışmasıyla beraber de o asfaltı da düzgün bir şekilde insanlarımızın kullanımına sunacağız. Vali Ayhan Çevik Caddesi’nde de yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla mahallemizde bir önceki yıl muhtarımızın ve vatandaşımızın istek ve taleplerine göre çalışmalarımızı böylece tamamladık. Geçtiğimiz yıl not aldığımız konuların şu ana kadar yüzde doksanının yapımını tamamladık. Kalan kısmında çalışmalarımızı sürdürürken 2024 yılında yapacağımız çalışmaları da bu yılsonu itibariyle belirleyeceğiz” diye konuştu.

DİKKAT!  SUGÖZÜ’NDE HEYELANDA VEFAT EDENLER ANILDI

TKTB8327 TKTB8316 TKTB8235 TKTB8140 TKTB8061

BAŞKAN EROĞLU: “MAHALLELERİMİZİN EKSİĞİNİ BIRAKMIYORUZ” yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet