Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Başkan Bekler, “Gelişen ve büyüyen sanayi sitesi yapacağız” dedi.

Başkan Bekler, “Gelişen ve büyüyen sanayi sitesi yapacağız” dedi.

ABONE OL
16 Ekim 2023, 16:24:09

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal’ın nüfusuyla birlikte gelişen ve büyüyen sanayi sitesi inşa edeceklerini belirtti. Turhal Belediyesi, Turhal sanayi esnaflarına olan önemini ve desteğini artırarak devam ettiriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yeni bir sanayi sitesini tamamlayarak esnafların hizmetine sunmuştu. Şimdi ise, yeni sanayi sitesinin yanına başka bir site inşa edilecek. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Murat Boyraz ile birlikte eski sanayi sitesinde incelemelerde bulundu. Esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Bekler, belediye teknik ekipleriyle birlikte esnafların isteklerine göre yapılacak işler hakkında değerlendirmeler yaptı.

“Sanayi sitesi esnaflarına ve müşterilere sağlayacağı kolaylıklar oldukça fazladır”

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Eski Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Turhal’ın nüfusuyla birlikte büyüyen sanayi sitesi projesiyle ilgili olarak Başkan Bekler, esnaflar ve müşteriler için sunulan kolaylıkların oldukça fazla olduğunu belirtti. Turhal, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olarak ön plana çıkmaktadır. Bu büyümenin yanı sıra artan nüfusla birlikte sanayiye olan ihtiyaç da artmaktadır. Bu doğrultuda göreve geldiğinden bu yana, sanayi bölgesini göz ardı etmeden esnafların taleplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bekler, en önemli sorunlardan biri olan yeni ustaların ve yeni dükkanların taleplerini karşılamak için geçtiğimiz yıl 78 dükkandan oluşan ve 2 aşamada tamamlanan bir siteyi hizmete sunduklarını aktardı.

Başkan Bekler, “Gelişen ve büyüyen sanayi sitesi yapacağız” dedi. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Belediyesi, yeni yapılaşmanın yoğunlaştığı Güneşli Mahallesi’nde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet