Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bariyere çıkan aracı kurtarırken altında kalmaktan son anda kurtuldular

Bariyere çıkan aracı kurtarırken altında kalmaktan son anda kurtuldular

ABONE OL
15 Nisan 2023, 21:44:21

Bir aracın bariyere çıkmasıyla başlayan kurtarma süreci, heyecanlı anlara sahne oldu! Ekipler aracı kurtarmak için uğraşırken, o sırada altında bulunan bir kişi büyük tehlike atlattı. Neyse ki son anda kurtulmayı başardılar. Bu tehlikeli durum, herkesin dikkatini çeken bir olay oldu. Detaylar için sitemizi ziyaret edin!

Tokat’ta Zincirleme Trafik Kazası

Geçtiğimiz günlerde Tokat-Niksar yolu Dedeli mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, yaralılarla birlikte büyük bir korku dolu anı da beraberinde getirdi.

Aracın Bariyere Çıkması

Kaza, 54 BK 686 plakalı Fiat marka otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlerin üzerine çıkmasıyla başladı. Olayı fark eden diğer sürücüler ise durmakta güçlük çektiler. 60 AAB 973 plakalı aracıyla kazayı gören Z.K. yavaşlayınca arkadan gelen Y.G. hakimiyetindeki 60 HF 364 plakalı araç ise arkadan çarpma sonucu kazayı daha da büyüttü.

Olay Yerine Gelen Sağlık ve Polis Ekipleri

İlk müdahaleyi kazazedelerin yanında yapmak isteyen vatandaşlar, aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bu anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı. Sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla birlikte yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Trafiğe Kapalı Olan Yol

Kazanın meydana geldiği bölgede trafik bir süre kapalı kaldı. Kaza yapan aracın kurtarılması ve yaralıların hastaneye sevk edilmesi için güvenlik güçlerinin ve belediye ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Kaza Sonrası Olası Tedbirler

Trafik kazalarının önlenmesi için alınabilecek birçok tedbir var. Bunlar arasında ehliyetsiz sürücülerin yola çıkması engellenmesi, trafik kurallarına uymayan sürücülere cezaların artırılması ve araçların yıllık bakımlarının yapılması gibi birçok önlem bulunuyor. Ancak tüm bu önlemlerin uygulanabilmesi için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor.

Hürsöz

DİKKAT!  Samsun’da şubat ayında 71,4 milyon dolarlık ihracat yapıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet