Dolar 32,2732 0.06%
Euro 34,7763 -0.09%
Gram Altın 2.410,40 0,05%
Çeyrek Altın 4.015,00 -0,07%
Yarım Altın 8.030,00 -0,06%
Tam Altın 15.887,71 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ASLANLI PARKIN AĞAÇ EVİ

ASLANLI PARKIN AĞAÇ EVİ

ABONE OL
09 Nisan 2023, 04:00:32

Aslanlı Parkın Ağaç Evi, Ankara’nın huzurlu ve doğal atmosferinde yer alan bir tatil mekanıdır. Ormanın içinde yer alan ağaç evlerimiz, sıcak ve samimi bir ortamda konaklama imkanı sunar. Tatil severler için doğanın içinde huzurlu bir mola vermek için ideal bir seçenektir. Tesisimizde 24 saat resepsiyon hizmeti ile birlikte ücretsiz kablosuz internet erişimi de sağlanmaktadır. Ayrıca mutfak, banyo, yatak odası ve oturma odası gibi tüm temel olanaklar da mevcuttur. Geniş bir bahçe alanı ve barbekü imkanları ile konuklarımızın keyifli bir tatil geçirmelerini sağlıyoruz. Aslanlı Parkın Ağaç Evi, ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanız için birçok seçenek sunmaktadır. Hemen rezervasyon yaparak, tatiliniz için en iyi seçenekleri yakalayabilirsiniz.

Tokat Belediyesi’nin Millet Bahçesi Konsepti

Tokat’ta DSİ Bahçesi’nin devri sonrasında Tokat Belediyesi’ne verilmesiyle birlikte, millet bahçesi konsepti hayata geçirildi. Bu sayede şehre ayrı bir güzellik katıldı.

Aslanlı Park ve Ağaç Evli Park

Bilhassa çocukların hafızasında yer edinen millet bahçesi, aslanlı park ve ağaç evli park gibi bölümleriyle dikkat çekiyor. Güneşli günlerin tadını burada çıkarmak mümkün.

Ağaç Ev Konseptindeki Kaydırak

Ağaç ev konseptindeki kaydırak, çocukların 5 metre yüksekliğe tırmanmasını gerektiriyor. Bu sayede çocukların fiziksel gelişimlerine, ayrodinamik yapılarına katkı veriyor. Ayrıca yükseklik korkularını yenmelerine de imkan sağlıyor.

Teşekkürler İdareye

Aslanlı parkta vakit geçiren çocuklar, böylesi bir güzelliği şehre kazandıran idareye teşekkürlerini bildiriyor.

Görseller

168095504516809550511680955068

Use SEO effectively when writing content.

Millet bahçesi, Tokat’ta bulunan bir parktır. Tokat Belediyesi’ne devredildiği zamanda, millet bahçesi konseptiyle tasarlandı ve şehre ayrı bir güzellik kattı. Parkın içinde bulunan aslanlı park ve ağaç evli park, özellikle çocukların ilgi odağı oluyor. Ağaç ev konseptindeki kaydırak çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlarken, yükseklik korkularını da yenmelerine olanak tanıyor. Aslanlı parkta zaman geçiren çocuklar, bu güzelliği şehre kazandıran idareye teşekkürlerini bildiriyor.

Hürsöz

DİKKAT!  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININ 101.YILDÖNÜMÜ TOKAT CUMHURİYET MEYDANINDA KUTLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet