Dolar 32,2818 0.01%
Euro 35,0370 -0.16%
Gram Altın 2.478,30 0,49%
Çeyrek Altın 4.068,00 0,02%
Yarım Altın 8.136,00 0,04%
Tam Altın 16.197,24 0,53%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Apartman dairesinde çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi

Apartman dairesinde çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi

ABONE OL
12 Nisan 2023, 19:12:57

Apartman dairesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Yangın söndürme çalışmaları hızlı bir şekilde başlatıldı. Olayın yaşandığı bina sakinleri ise kısa sürede tahliye edildi. Yangının sebebi henüz belirlenemezken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Yangın haberleri ile ilgili güncel bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Tokat’ta çıkan yangın apartman dairesinde paniğe sebep oldu

Tokat’ta bir apartman dairesinde çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi. Edinilen bilgilere göre; olay, Kemer mahallesi Molla Hüsrev Caddesinde bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi.

Elektrikli ev aletinin alev alması nedeniyle yangın çıktı

Olayın meydana geldiği apartman dairesinde, elektrikli ev aletinin alev alması sonrası yangın çıktığı düşünülüyor. Daireden çıkan dumanları fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangına hızlı müdahale edildi

İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangına hızlı müdahale edildi. Yaralanan olmazken apartman dairesinde maddi hasar meydana geldi.

Yangın önemli bir güvenlik meselesidir

Yangınlar, her zaman önemli bir güvenlik meselesidir. İnsan sağlığına ve mal varlıklarına ciddi zararlar verebilir. Bu yüzden, evdeki elektrikli aletlerin bakımlarının düzenli olarak yapılması, sigortaların kontrol edilmesi ve yangın önleme ekipmanlarının bulundurulması önemlidir.

Tokat’taki yangınla ilgili haberler takip edilmelidir

Tokat’taki bu yangın da bize, risklerin her an karşımızda olabileceği gerçeğini hatırlatıyor. Günümüzde, yangın felaketlerinin önüne geçmek için teknolojik gelişmeler ve güvenlik tedbirleri bulunuyor. Yangınlarla ilgili haberleri takip ederek, güvenli günlere adım atabiliriz.

Hürsöz

DİKKAT!  Efsane Vali Yazıcıoğlunu Rahmet ve Minnetle Anıyoruz
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet