Dolar 32,2665 0%
Euro 34,7526 -0.01%
Gram Altın 2.401,46 0,05%
Çeyrek Altın 4.013,00 0,07%
Yarım Altın 8.026,00 0,07%
Tam Altın 15.925,48 0,24%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ANTRENÖR ALİ LEBLEBİCİ: “BİZLERİN İLK HEDEFİ ÇOCUKLARI SPORA YÖNLENDİRMEK”

ANTRENÖR ALİ LEBLEBİCİ: “BİZLERİN İLK HEDEFİ ÇOCUKLARI SPORA YÖNLENDİRMEK”

ABONE OL
13 Nisan 2023, 20:52:07

Antrenör Ali Leblebici, çocukları spor yapmaya teşvik etmenin ilk hedefleri olduğunu söylüyor. Sporun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkısı büyük olduğundan dolayı, Leblebici spor yapmanın önemine dikkat çekiyor ve çocukların sporu hayatlarının bir parçası haline getirmelerinin yanı sıra, profesyonel anlamda da spor yapabilecek potansiyeli olanları keşfetmeyi de hedefliyor. Antrenör Ali Leblebici, genç nesillerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmesini ve hayatta başarılı olmasını destekleyen bir yaklaşıma sahip.

Tokat Gençlik ve Spor Kulübü, Çocukları Spora Teşvik Ediyor

Haber-Foto: Mustafa Işık 

Spor Kulübü, Çocukların Sporu Tabana Yayıyor

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sporu tabana yaymak için Tokat Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurdu. Futbol da dahil olmak üzere birçok spor branşını çocuklarla buluşturan kulüp, çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Antrenör Ali Leblebici ve Teoman Demir eşliğinde idmanlarını sürdürüyor. Yazın okulların kapanmasıyla birlikte açılan Yaz Okulları da 3 ay boyunca çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Sporcuların istekleri doğrultusunda kulübe kazandırılan öğrenciler, geleceğin futbolcuları arasında yer alıyor.

Antrenör Ali Leblebici, Takımın Hedeflerini Açıkladı

Antrenör Ali Leblebici, Gençlikspor takımının şuanda sadece U-13, U14 ve U-15 Liglerinde mücadele verdiklerini söyledi. Gelecek sezonlarda ise, Tokat 1’inci Amatör Ligi’nde boy göstermek istediklerini ifade etti. Ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde antrenörlük yaptıklarını ve 06-18 yaş arasındaki çocuklar için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ücretsiz Futbol Antrenmanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne müracaat ederek futbol antrenmanlarına katılmak isteyenler, Antrenör Ali Leblebici ve Teoman Demir eşliğinde hafta içi ve hafta sonu idmanlarına katılabilirler. Yaz-kış idmanlara gelen oyuncular, istekleri doğrultusunda kulüp bünyesine katılır. Yaz Okulları da 6 yaş grubundan 18 yaş grubuna kadar öğrencilere açıktır ve tamamen ücretsizdir.

DİKKAT!  EMD İzmir Şubesi’nde “Birlikte Güçlüyüz” ekibi adaylığını açıkladı

Çocukları Spora Yönlendirmek Gerekiyor

Antrenör Ali Leblebici, çağımızda sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra sosyal medya, bilgisayar, telefon ve tablet gibi bağımlılıkların başladığını söyledi. Bu bağımlılıklardan çocukları uzak tutmak için spor yapmalarının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, sporun çocukların sosyal açıdan da gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Tokat 1’inci Amatör Ligi’nde Boy Göstermek İstiyorlar

Gençlikspor takımı, alt yaşlardan başlayarak Tokat 1’inci Amatör Ligi’ne çıkmayı hedefliyor. Gelecek sezon takım olarak katılma ihtimalleri de bulunuyor.

Tokatlı Velilere Çağrıda Bulunuldu

Antrenör Ali Leblebici, velilere büyük görev düştüğünü belirterek, genelde çocukların akademik başarılarının düşeceği endişesiyle sporu yönlendirmediğini fakat sporun bu endişeleri ortadan kaldırdığını söyledi. Çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve sosyal gelişimini sağlaması için sporun önemine değindi. Yaz Okulları’na kayıt yaptırmak isteyenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger’e Teşekkürler

Antrenör Ali Leblebici, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger’e teşekkür ederek, tesis ve malzeme konularında herhangi bir eksiklik olduğunda hemen ilgilendiğini söyledi.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet