Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Ak Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt’ın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Mesajı

Ak Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt’ın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Mesajı

ABONE OL
18 Mayıs 2023, 19:12:36

TÜRKİYE YÜZYILI’NI GENÇLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ

WhatsApp Image 2023 05 18 at 16.46.32

Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs’ın, milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

Coğrafi konumuyla, altyapısıyla, genç ve nitelikli nüfusuyla, siyasi istikrarı ve güçlü liderliğiyle Türkiye, çok büyük bir potansiyele sahiptir.

Işığımız, umudumuz, geleceğimiz sevgili gençler; İlim, irfan sahibi iman ve vatan sevgisiyle geleceğimize emin olarak baktığımız, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğimiz, ufku ve hayalleri ile vizyonumuzu genişlettiğimiz kıymetli gençler sizlerle her buluşmamızda, her sohbetimizde bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor. Sizlerle beraber olmak, sizlerle aynı ortamı paylaşmk, muhabbetlerinize dahil olmak bizleri her daim heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir.

Sevgili gençler; 14 Mayıs’ta bizlere destek olup tercihinizi sandıklara ve demokrasimize omuz verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak olan da sizlersiniz.

28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyoruz ve inanıyoruz. Yan yana, can cana ve omuz omuza Türkiye Yüzyılı’nın inşasını beraber gerçekleştirecek, güçlü yarınlarımız için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek, İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimiz ile milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle yad ediyorum.

Yusuf BEYAZIT
Tokat Milletvekili
Anayasa Komisyonu Başkanı

 

Ak Parti Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt’ın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Mesajı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcılığı’na Getirilen Deneyimli İsim: Av. Zeyid Aslan
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet