Dolar 32,3162 -0.62%
Euro 34,6843 -0.44%
Gram Altın 2.410,56 -0,50%
Çeyrek Altın 4.024,00 -0,42%
Yarım Altın 8.072,00 -0,44%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ BEYAZIT ARSLAN ve ALDEMİR TOKAT’TA DOĞALGAZSIZ İLÇE KALMAYACAK DEDİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ BEYAZIT ARSLAN ve ALDEMİR TOKAT’TA DOĞALGAZSIZ İLÇE KALMAYACAK DEDİ

ABONE OL
24 Ekim 2023, 21:15:59

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ve Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek Artova, Sulusaray ve Yeşilyurt ilçelerimizde doğalgaz çalışmalarının başlaması sözünü aldıklarını ifade ettiler.

AK Parti Tokat Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada:
“2024 Şubat ayı öncesinde Artova, Sulusaray ve Yeşilyurt ilçelerimizin en büyük ihtiyacı olan ve söz verdiğimiz doğalgaz çalışmalarına başlanacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İlçelerimize ve hemşerilerimize verdiğimiz sözü tutmanın huzuru ve şehrimize hizmet getirmenin şevkiyle, İnşallah güzel şehrimize çok daha güzel hizmetler yapmak için gece gündüz demeden, ilk günkü heyecan ve güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz.

Tevazu, samimiyet ve gayretle ‘Önce Millet Önce Memleket’ anlayışıyla Türkiye Yüzyılı için ‘Hep Yeni Hep İleri’ diyerek çıktığımız bu yolda memleketimize ve hemşehrilerimize hizmet etmekten asla vazgeçmeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bizleri en güzel şekilde karşılayan ve misafir eden, ilçelerimizin doğalgaza kavuşması için desteklerini esirgemeyen EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz.”
İfadelerini kullandılar.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ BEYAZIT ARSLAN ve ALDEMİR TOKAT’TA DOĞALGAZSIZ İLÇE KALMAYACAK DEDİ yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  CHP’li Durmaz Günçalı Maden Projesini TBMM Gündemine Taşıdı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet