Dolar 32,2201 -0.08%
Euro 34,7337 -0.23%
Gram Altın 2.452,63 0,83%
Çeyrek Altın 4.042,00 0,07%
Yarım Altın 8.083,00 0,06%
Tam Altın 16.077,64 1,63%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLE SAHUR BULUŞMASI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLE SAHUR BULUŞMASI

ABONE OL
13 Nisan 2023, 01:23:49

AK Parti milletvekili adayları ile gerçekleştirilen sahur buluşması, siyasi atmosferi hareketlendiren bir etkinlikti. Bu buluşma, AK Parti’nin milletvekili adaylarına ve seçmenlere bir araya gelme fırsatı sunan özel bir etkinlikti. Bu buluşma, seçmenlerin milletvekili adayları hakkında daha fazla bilgi edinmelerine, onların görüşlerini ve politikalarını daha iyi anlamalarına olanak sağladı. Ayrıca AK Parti’nin seçim kampanyasına ivme kazandırdı ve seçmenlerin desteğini artırmaya yardımcı oldu. Bu buluşma, Türkiye siyasetinin geleceği için önemli bir adımdı ve seçim sonrası hükümetin oluşturulmasında etkili olacaktı.

Ak Parti Tokat Milletvekili Adayları Sahurda Basın Mensuplarıyla Buluştu

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayları Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, Adem Dizer, Mehmet Can ve İl Teşkilatı, ilimizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Adaylar Seçimler Hakkında Görüşlerini Paylaştı

Sahur etkinliği kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, Ak Parti Tokat Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimler için görüşlerini ve hedeflerini paylaştılar. İl Teşkilatı yöneticileri de seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yusuf Beyazıt: Seçmenlerimizin Güvenini Kazanmak İstiyoruz

Yusuf Beyazıt, yapılan çalışmalar hakkında şu sözleri söyledi: “Bizim tek hedefimiz seçmenlerimizin güvenini kazanmak ve onların taleplerini karşılamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz.”

Mustafa Arslan: Hizmetlerimizi Devam Ettireceğiz

Mustafa Arslan, hizmetlerini sürdüreceklerini ifade ederek, “Tokat halkına hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve sorumluluk. Aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek ve hizmetlerimize yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Cüneyt Aldemir: Tokat’ın Geleceği İçin Çalışıyoruz

Cüneyt Aldemir ise, “Tokat’ın geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz. Tokat’ı daha iyi bir yere getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz ve Tokat’ın kalkınması için her türlü çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

DİKKAT!  Tokat Devlet Hastanesi Arkasında Ağaca Asılı Bulunan Erkek Cesedi Bulundu

Adem Dizer: Sorunları Çözmek İçin Hazırız

Adem Dizer, “Tokat’ta yaşayan herkesin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için hazırız. Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmayacağız ve güzel bir hizmet dönemi geçireceğiz” dedi.

Mehmet Can: Yerel Kalkınma İçin Çaba Göstereceğiz

Mehmet Can, “Tokat’ta yerel kalkınmaya katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlerimizin istihdamı, kadınların güçlenmesi, tarımsal üretim ve turizm gibi konularda projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirerek, Tokat’ın kalkınmasına katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Açıklamalar Sitemizde Yer Alacak

Ak Parti Tokat Milletvekili Adayları ve İl Teşkilatı yöneticilerinin sahurda basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği buluşmanın ayrıntıları sitemizde okuyabilirsiniz. Seçimlerle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet