Dolar 32,3474 -0.05%
Euro 34,7884 -0.03%
Gram Altın 2.388,39 -0,35%
Çeyrek Altın 3.977,00 -0,67%
Yarım Altın 7.953,00 -0,69%
Tam Altın 15.796,13 -0,17%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ZİLE’DE VERGİ REKORTMENLERİ ÖDELLENDİRİLDİ

ZİLE’DE VERGİ REKORTMENLERİ ÖDELLENDİRİLDİ

ABONE OL
16 Mayıs 2019, 09:22:55

Zile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni düzenlendi. Gelir Vergisinde ilk beşe Mehmet Derviş Mazman, Bekir Kırgöz, İsmail Cantürk, Mustafa Özdoğan ve Zennure Uzunöz girerken, Kurumlar Vergisinde Zile Sebat Makine Ltd. Şti, Özkaleli Gıda A.Ş, Sesveren Makine Ltd. Şti, Zileliler Sürücü Kursu Ltd. Şti. ve Seroto Traktör Ticaret A.Ş ilk beşte yer aldı.

            Ödül törenine Vali Dr. Ozan Balcı Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Kaymakamı Kubilay Ant,  48. Piyade Alay ve Garnizon Komutanı Rifat Donel, Zile Belediye Başkanı  Şükrü Sargın, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, vergi rekortmenleri ve davetliler katıldı.  

            Ödül töreninde konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat’ın ve Zile’nin coğrafi yapısıyla köprü şehirler olduğunu belirterek, Türkiye’nin tarımıyla, ticaretiyle, sanayisiyle her alanda gelişirken Tokat’ın ve Zile’nin de buna ayak uydurması gerektiğini kaydetti.

Tokatlıların Hayatlarını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

            İlin valisi, ilçenin kaymakamı, siyasetçi ve ticaret odası başkanlarının bir bütün olarak gayelerinin uyum içerisinde kamu yönetiminde insanların hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Bizim buradaki varlık nedenimiz de Tokatlı vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onları zenginleştirmek. Engelleri kaldırmak. Ben il valisi olarak şunu ifade etmek isterim. Tokat’ın tarım bölgesi olarak daha çok geliştirilmesi lazım. Biz de çalışmalarımızı bu yönde hedefliyoruz. Tarım Tokat adı altında bir çalışma başlatıp, geliştirdik. Arazilerin toplulaştırılmasından, basınçlı sulamaya kadar, bunun yanı sıra büyükbaş hayvancılıktan, küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesine kadar bir sürü alanda çalışmamız var. Yani kısaca işimiz çok.” dedi.

Ana Hedefimiz Tarımı Ayağa Kaldırıp Çiftçimizi Daha Çok zenginleştirmek

            Yapılacak çalışmalar ile ana hedefin tarımı ayağa kaldırıp, çiftçiyi daha da zenginleştirmek olduğunun altını çizen Vali Dr. Ozan Balcı, şöyle konuştu.

DİKKAT!  EĞİTİM BİR-SEN’DE 2. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

            “7 tane ovamız var. Şehrimizin içinden nehir geçiyor. İnşallah bu sulama sistemleri en kısa zamanda bitince hem çiftçimiz hem de üreticimiz daha çok zenginleşmiş olacak. Onlar zenginleştikçe sanayicimiz, esnafımız ve ticaretimiz daha çok zenginleşmiş olacak. Ana hedefimiz tarımı ayağa kaldırıp, daha çok zenginleştirmek. İfade ettiğim gibi barajlarımızı haftalık olarak takip ediyoruz ve günü gününe de bitmesi için çalışıyoruz. Buranın geleceğine yatırımdır.

İyi ve Güzel Olan Her Şeyde Devlet Olarak Yanınızda Olacağız

            Süreyya Bey barajını çok önemsiyorum. İnşallah üretim artacak. Bu insanımızın çiftçimiz ve esnafımızın cebine daha çok kazanç demektir. Zile’nin her alanda gelişmesine eğitim, sağlık, kültürel ve bilişim kısacası her alanda hayata ve yaşama ilişkin olarak hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırıp onlara destek vermekten mutluluk ve onur duyarım. Zile’nin çok güzel bir kadrosu var. Tokat gibi demlenmiş. Zile’nin değer üretme özelliği var. Dolayısıyla Zile bizim için önemli. Zile’de iş yapan insanların cesaretlendirilmesi bizim boynumuzun borcu. Kısacası memleket ve millet adına yapmak istediğiniz iyi, güzel ne varsa devlet adına yanınızda olacağız. Onun bilinmesini isterim.

Zile’de Çok Güzel İşler Yapacağımıza İnanıyorum

            Yüzme havuzu yokmuş önümüzdeki yıl onu yapacağız. Ben Zile’de çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Buraya gelmeden önce fabrikaları gezdik. Türkiye’nin çok kıymetli fabrikaları bulunuyor. Burada yine çok kıymetli girişimci hanımefendiler görüyorum. “Kadın’ın Gücü Tokat’ın Gücü” diyoruz biz. Kadın’ın aklından yararlanmayan toplumların vücutlarının yarısı felç olmuştur. Zile’de böyle girişimci hanımlar görmekten mutluluk duyuyorum ve onlara pozitif ayrımcılık yapmakta onları desteklemekte boynumuzun borcu. Bunun böyle bilinmesini isterim. Kadın istihdamı bizde yüzde otuz civarında. Bu bizim önümüzün daha çok açık olduğunu gösterir. Ekonomide sıkıntılar olur, önemli olan milli birlik ve beraberlik içinde sıkıntılara çözüm bulabilmek. Türkiye’nin bu konuda geleceği çok parlak. Birlik ve beraberliğin en çok olduğu ülkede yaşıyoruz. Çalışkan ve dinamik bir ülkeyiz. Her alanda çok güzel işler yapacağız. İnşallah ülkemiz büyüyecek, Tokat ve Zile’de bundan payını alacaktır. Yeter ki işi yaparken yılgınlık göstermeyelim.”

DİKKAT!  Artvin Nöbetçi Eczaneler

            Vali Dr. Ozan Balcı, düzenlenen etkinlik için teşekkür ederek, vergi rekortmenlerini tebrik etti.

            Yapılan konuşmaların ardından ilçede Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisinde ilk beşe giren firmalara ödülleri, Vali Dr. Ozan Balcı ve törene katılan protokol mensupları tarafından verildi.

            Gelir Vergisinde ilk beşe Mehmet Derviş Mazman, Bekir Kırgöz, İsmail Cantürk, Mustafa Özdoğan ve Zennure Uzunöz girerken, Kurumlar Vergisinde Zile Sebat Makine Ltd. Şti, Özkaleli Gıda A.Ş, Sesveren Makine Ltd. Şti, Zileliler Sürücü Kursu Ltd. Şti. ve Seroto Traktör Ticaret A.Ş ilk beşte yer aldı. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet