Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ZİLE’DE GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

ZİLE’DE GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

ABONE OL
31 Ekim 2018, 08:50:17

Zile Gençlik Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte gençler sabah namazında buluştu.

izmir masaj izmir evde masaj izmir masöz

            Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Zile Gençlik Merkezince organize edilen programda gençler sabah namazında buluştu. Etkinlik kapsamında camileri her yaştan kesimin ortak buluşma noktası haline getirmek, gençler arasındaki sosyal bağı din ile kuvvetlendirmek; gençlerin camide (kız-erkek) daha çok vakit geçirmeleri ve dini-ilmi yüksek milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amaç olarak belirtildi.

            Zile Gençlik Merkezinden etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada, “Es-salatu Hayrun Mine’n Nevm (Namaz Uykudan Hayırlıdır) diyerek gençlerle Yunus Emre Camii’nde buluştuk. “Bizim bir hayalimiz var. Vatan, bayrak, iman meselelerini dert edinmiş, bununla yaşayacak gençliğe ulaşmak istiyoruz. Biz “o genci” arıyoruz, bu yüzden de tüm gençlere dokunmamız lazım” dedik.

            Programımız dahilinde camileri her yaştan kesimin ortak buluşma noktası haline getirmek, gençler arasındaki sosyal bağı din ile kuvvetlendirmek; gençlerin camide (kız-erkek) daha çok vakit geçirmeleri ve dini-ilmi yüksek milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla; gençlerle Zile Yunus Emre Camii’nde namaz kılıp, dualarda bulunuldu, namaz sonrası hasbihal edildi, program kahvaltı ikramıyla sona erdi.” denildi.

DİKKAT!  CUMHURİYET KUPASI ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet