Dolar 32,1983 0.1%
Euro 35,0851 -0.04%
Gram Altın 2.466,45 -0,05%
Çeyrek Altın 4.063,00 -0,39%
Yarım Altın 8.126,00 -0,40%
Tam Altın 16.160,66 0,70%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yüz Değiştirme Programı [Android, iOS ve PC] Ücretsiz | Online

Yüz Değiştirme Programı [Android, iOS ve PC] Ücretsiz | Online

ABONE OL
03 Mayıs 2023, 05:40:36

Yüz değiştirme programı, sizin fotoğraflarınızı veya başka bir kişinin fotoğraflarını, başka bir kişinin yüzüyle değiştirebileceğiniz eğlenceli ve yararlı bir uygulamadır. Android, iOS ve PC’de kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak, herhangi bir fotoğraf düzenleme deneyimi gerektirmez. Kolayca yüz değiştirme yaparak, fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Üstelik herhangi bir yere gitmenize gerek kalmadan, çevrimiçi olarak da kullanabilirsiniz. Hem birçok filtre ve efekt seçeneğine sahip olacağınız, hem de büyük tüm cihazlarda kullanabileceğiniz bu uygulama, her yaş için uygun bir eğlence ve fotoğraf deneyimi sunar. Hemen indirin ve ücretsiz olarak yüz değiştirme eğlencesi yaşayın!

Yüz Değiştirme Programları İle Keyifli Vakitler Geçirin

Yüz değiştirme programları, aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir fırsat sunuyor. Bu programlar sayesinde farklı yüz şekilleriyle istediğiniz kişinin yüzünü değiştirebilirsiniz. Yüz değiştirme işlemini Android, iOS ve PC platformlarında kolayca yapabilirsiniz.

Reface: Komik Yüz Değiştirme

Reface, komik yüz değiştirme uygulamasıyla sevdiklerinizin yüzlerini kolayca değiştirebilirsiniz. Saç modelleri fotoğraf çerçeveleri, güzellik salonu efektleri, yüzünüzü başka vücuda monte etme ve ünlülerin yüzlerini değiştirme gibi özellikleri bulunuyor. Faceswap teknolojisi sayesinde yüzünüzü ünlülerinki gibi düzenleyebilirsiniz. iOS ve Android cihazlar için indirilebilir.

Face Swap

Face Swap, en kolay yüz değiştirme video yapımcısıdır. Kamerada canlı olarak yüzleri değiştirebilirsiniz. Ayrıca galerinizdeki fotoğraf ve videolara yüz değiştirici kamera filtresi uygulayabilirsiniz. Yüzleri değiştirin ve kamerada canlı olarak komik maskeler uygulayın. Hem iOS hem de Android cihazlar için indirilebilir.

YouCam Fun – Live Face Filters

YouCam Fun uygulaması ile yüzünüzü bambaşka bir hale getirebilirsiniz. Yüz değiştirme, filtre ekleme, saç stilleri, hayvan filtreleri ve kostümler dahil çok sayıda çıkartma filtresi mevcuttur. Uygulama iOS cihazlar için indirilebilir.

DİKKAT!  Cengiz Iynemli

Face Swap Booth – Face Changer

Face Swap Booth, birden fazla fotoğraf arasında yüz değiştirme imkanı sunar. Kendi fotoğraflarınızla ünlülerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlerinizi sonsuza kadar farklı fotoğraflarda kullanabilirsiniz. Uygulama Android cihazlar için indirilebilir.

Online Yüz Değiştirme Programları

Yüz değiştirme işlemini sadece uygulamalar üzerinden değil, online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Pho.to, bilgisayar üzerinden istediğiniz fotoğrafı yükleyerek yüz değiştirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca PhotoFunia ile istediğiniz yüz şeklini yapabilirsiniz.

Yüz Testi Uygulaması İle Irk Testi Yapın

Yüz testi uygulaması sayesinde, fotoğrafınızı yükleyerek ırk testi yapabilirsiniz. Bu test sayesinde, yüz şeklinizi öğrenerek kendinizi tanımaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet