Dolar 32,3451 -0.05%
Euro 34,8957 0.28%
Gram Altın 2.377,97 -0,79%
Çeyrek Altın 3.979,00 -0,62%
Yarım Altın 7.960,00 -0,60%
Tam Altın 15.781,97 -0,26%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YENİ SANAYİ SİTESİNİN TAPUSU TESLİM EDİLDİ

YENİ SANAYİ SİTESİNİN TAPUSU TESLİM EDİLDİ

ABONE OL
09 Mart 2019, 07:19:52

Tokat Turhal Karayolu üzerindeki 540 dönümlük arazide yapılacak olan yeni nesil sanayi sitesinin tapusu sanayi sitesinde düzenlenen törenle Kooperatif Başkanı Altan Çelik’e teslim edildi.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "sanayide milli atılım" sloganıyla şehirlerdeki sanayi sitelerinin dönüştürülmesine yönelik 11 ilde sanayi sitelerini şehir dışına taşıyarak modern altyapıya kavuşturulması, yerli, yenilikçi ve yeşil üretime geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Tokat Turhal Karayolu üzerindeki 540 dönümlük arazide yapılacak olan yeni nesil sanayi sitesinin tapusu sanayi sitesinde düzenlenen törenle Kooperatif Başkanı Altan Çelik’e teslim edildi.

            1970 yılında kurulan Tokat Küçük Sanayi Sitesinin artık ihtiyaca cevap veremez duruma gelmesi nedeniyle Kömeç Köyü'nün altında kalan arazide yürütülen çalışmalar kapsamında yeni nesil sanayi sitesi arazisinin tapusu hazineden alındı.

            Sanayi Sitesinde düzenlenen tapu törenine Vali Ozan Balcı, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, siyasi parti başkanları, STK başkanları ile çok sayıda sanayi sitesi çalışanları katıldı.

            6 milyon 273 bin lira ödeme yapılarak alınan yeni sanayi sitesinin tapu töreninde Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Altan Çelik ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’ndan sonra konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, yeni nesil sanayi sitesinin yapılmasında emeği geçen ve yüreklendiren herkese teşekkür etti.

            Sanatkarları önemsediğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Sizler toplumun omurgasını teşkil ediyorsunuz. Ahlakını, geleneğini teşkil ediyorsunuz.  Değerlerini teşkil ediyorsunuz. Toplumun ahlak yapısını teşkil ediyorsunuz Bir sürü insana iş veriyorsunuz. Sanayi sitesinde 5 bin kişiye iş imkanı sağladığını öğrendim. Bu çok büyük rakam.” dedi.

yeni%20sanayi%20sitesi4

            Sanayi esnaf ve sanatkarının insanların hayatlarını ve işlerini kolaylaştırdığını kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı,  “Tokatlı hemşerilerimizin hayatını ve yaşamanı kolaylaştırıyorsunuz. Onlara değer üretiyorsunuz. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DİKKAT!  Mardin Nöbetçi Eczaneler

            Tokat’ın her anlamda geliştiğini söyleyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Bundan sonra da elbirliği ile gelişecek. Tarımda, sanayide, eğitimde, kültürde, turizmde, altyapı ve üstyapıda kısacası hayatın her alanında Tokat büyüyor, gelişiyor ve ilerliyor. Hep beraber inşallah bunu daha da ileriye götüreceğiz. Halkımızın huzurunu refahını daha  da ileriye götüreceğiz.” şeklinde konuştu.

            Yapılan konuşmaların ardından hazineden alınan tapuyu Vali Dr. Ozan Balcı, Kooperatif Başkanı Altan Çelik'e takdim etti.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet