Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yabancı Chat Siteleri Ücretsiz (Dünya) Geneli

Yabancı Chat Siteleri Ücretsiz (Dünya) Geneli

ABONE OL
19 Mayıs 2023, 02:16:55

Yabancı chat siteleri dünya genelinde çevrimiçi bağlantılar kurmanıza olanak sağlayan ücretsiz platformlardır. Bu siteler sayesinde farklı ülkelerden insanlarla tanışarak kültürler arası iletişim kurabilirsiniz. Yabancı chat siteleri ücretsiz ve herhangi bir üyelik gerektirmez. Basit bir kayıt işlemi sonrasında binlerce insanla sohbet edebilirsiniz. Bu siteler aynı zamanda arkadaş bulmanız ve hatta potansiyel partnerinizi bulmanız için de idealdir. Yabancı chat sitelerinde farklı konularda sohbet odaları bulunur ve ilgi alanlarınıza göre seçim yapabilirsiniz. Yabancı chat siteleri dünya genelinde popülerdir ve her gün binlerce insan tarafından kullanılmaktadır. Hemen bir yabancı chat sitesine ücretsiz olarak katılın ve dünya genelinde yeni arkadaşlar bulun!

Yabancıların Kullandığı Chat Siteleri

Sohbet siteleri listesini en güncel halini derledik. En iyi ücretsiz arkadaşlık siteleri ile artık çok daha fazla kişiler ile online olarak görüşebilirsiniz. Türkçe olarak en iyi arkadaşlık sitelerine buradan bakabilirsiniz.

Tinder

En iyi arkadaşlık siteleri arasında yabancı ve yerli kişilerin kullandığı sitedir. Tinder uygulaması farklı insanlarla tanışmanıza olanak sağlar. Arkadaşlıklar arıyorsanız, uygulama size doğru kişiyi eşleştirecektir. Tinder ile 7/24 canlı sohbette bulunabilirsiniz. Tinder Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

HelloTalk

Site ile dünyanın her yerindeki kişilerle sohbet edin. Ücretsiz olarak farklı kültürler ile kaynaşabilirsiniz. İster dünyanın, isterse şehrin diğer ucunda olsun size sohbet edecek kişileri bulur. 20 milyondan fazla üye ile sohbet etme şansı yakalayın. Bu arada İngilizce Chat sohbet uygulamalarına bakabilirsiniz. HelloTalk Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

Skout

Skout uygulaması, dünyanın her yerindeki insanlarla bağlantı kurmanızı olanak sağlar. Canlı yayında kimin yayın yaptığını görün. Yakınınızdaki yada dünyanın her yerinden yeni arkadaşlar edinin. Sizi kimin kontrol ettiğini görün, yakındaki kullanıcılardan güncellemeler alın. Favori kullanıcıları kaydedin, profillere ve resimlere göz atın. Uygulama içi özelliklerle profilinizi tanıtın. Skout Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

DİKKAT!  Söz konusu sağlıksa…

Yoomee

Bu uygulama ile hemen farklı kültürler ile tanışın. Anlık ve online olarak kişiler ile tanışın. Dünya genelinde binlerce kullanıcı sizi bekliyor. Yoomee Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

WeChat

WeChat uygulaması ile sohbet edin. Bir milyarın üzerinde kullanıcının buluştuğu bir yaşam alanıdır. Arkadaşlarınızla yazışın ve onları arayın. 8 dilde yerelleştirmenin yanı sıra arkadaşlarınızın mesajlarını anlık görün. Farklı dilleri otomatik tercüme edebilirsiniz. WeChat Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

Badoo

Uygulama ile yakınınızdaki dürüst kişilerle tanışın. Hemen kaydırmaya başlayın. Bağlantı kurmak için sağa, atlamak için sola kaydırın. Eşleşmelerinizle görüntülü arama sayesinde yüz yüze sohbet edin. Onaylı kişilerle iletişime geçmeyi ve arkadaş bulmayı seçebilirsiniz. Badoo’da gönderilen açık seçik fotoğrafları otomatik olarak tespit ediyor. Badoo Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

Türkçe En İyi Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri

Türkçe arkadaşlık siteleri listesini güvenilir ve güncel olanları sizler için derledik.

Pembepanjur

Pembe Panjur sitesi klasik bir evlilik sitesi değildir. Amacı mutlu, uzun ve sağlıklı birliktelik yaşayabilecek ciddi ilişkiler arayın. Üyeler arasında hem sosyal, ekonomik hem de kişilik testi sonuçlarına dayalı eşleştirme yapılır. Sitede sadece birbirleriyle eşleştirilmiş üyeler birbirlerini görebilir. Bu açıdan, klasik evlilik siteleri ile kıyaslandığında Pembe Panjur’un yeri farklıdır. Pembepanjur Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

Happn

Site ile karşılaşmalar genellikle en beklenmedik anlarda yaşanır. Happn, her gün yolunun kesiştiği, günlük hayatının parçası olan kişileri sana bağlayan uygulamadır. Mekanlarda gezen, yaşayan ve aynı yerlerden hoşlanan kişilerle daha kolay karşılaşmanı sağlar. Sıra sende, kendini güzel bir yazıyla anlat, sohbet et ve tanış. Happn Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.

BlindID

BlindID uygulaması ile rastgele aramalar yap, evden sosyalleş, yeni insanlarla tanış. Arkadaş ekle ve görüntülü konuş, mesajlaş, fotoğraf paylaş. Sesli, eğlenceli aramalar yap. Anonim sohbet et. Ücretsizdir. Yeni insanlarla tanış ve evde sıkılma. BlindID Android için Tıklayın veya BlindID iOS İçin Tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet