Dolar 32,4617 -0.1%
Euro 34,9238 0.06%
Gram Altın 2.419,87 -0,12%
Çeyrek Altın 4.041,00 0,00%
Yarım Altın 8.107,00 -0,01%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Uluslararası Alışveriş Siteleri (ABD ve Japonca) Online

Uluslararası Alışveriş Siteleri (ABD ve Japonca) Online

ABONE OL
20 Mayıs 2023, 18:48:33

Uluslararası alışveriş siteleri arasında ABD ve Japonca dillerinden birçok seçenek sunan siteler, dünya çapında alışveriş yapmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Bu siteler geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunar. ABD ve Japonca siteler arasında en popülerleri arasında Amazon, eBay, Walmart, Rakuten ve Yahoo! Japan bulunur. Bu siteler, dünya çapında hızlı kargo seçenekleriyle müşterilerine hızlı ve güvenli hizmet sunar. Ayrıca, çok sayıda promosyon ve indirim kodlarının yanı sıra, ücretsiz kargo fırsatları ve özel satışlar sunarlar. Geniş ürün yelpazesi, güvenli ödeme seçenekleri ve üstün müşteri hizmeti ile, bu siteler global alışverişte en prestijli markalar arasındadır.

Uluslararası Alışveriş Siteleri Listesi

Birçok ülkeden alışveriş yapabileceğiniz uluslararası alışveriş siteleri listesi en güncel ve güvenli siteleri derledik.

1. Aliexpress

Dünyanın en popüler ve güvenli ödeme yöntemlerini kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. 200 ülke ve bölgeye gönderim yapılmaktadır ve 12 dil desteği sağlanmaktadır. 100 milyondan fazla ürün seçeneğine sahiptir ve mobile özel fırsatları bulunmaktadır. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

2. Amazon

Kitaptan elektroniğe ve bebek ürünlerine kadar birçok kategoride milyonlarca ürün uygun fiyata sunulmaktadır. Otomatik posta bildirimlerine kaydolarak siparişinizin takibini kolayca yapabilirsiniz. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

3. eBay

En sevdiğiniz markaları ucuza alabileceğiniz bir online alışveriş platformudur. Siparişlerinizi online takip edebilir ve pazarda listeleyerek de para kazanabilirsiniz. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

4. Sammydress

En büyük çevrimiçi ucuz giysi alma sitelerinden biridir. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

5. DealExtreme

Elektronik, araba ve motosiklet, bilgisayar, el fenerleri, oyuncaklar, giysiler, çantalar, saatler, cep telefonları, ev aletleri olmak üzere 210.000’den fazla ürün seçeneği vardır. En iyi markaların sıcak fırsatlarından yararlanın. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

DİKKAT!  Otistik Kedi

6. Everbuying

Hızlı arama yapabilir ve fiyatları kolayca karşılaştırabilirsiniz. Güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

7. Asos

Moda üzerine alışveriş yapmak istiyorsanız binlerce ürün sizleri bekliyor. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

8. SuntekStore

Binlerce uygun fiyat sizleri bekliyor. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

9. TinyDeal

Sıcak ürünleri en iyi fırsatları, indirim kodlarını sağlıyor. Siteden alışveriş yapmak için tıklayın.

Çin’den Alışveriş Siteleri

Aliexpress, Banggood, Gearbest, DHgate, Shein, LightInTheBox, GeekBuying ve DealExtreme gibi popüler alışveriş siteleri ile Çin’den alışveriş yapabilirsiniz.

Online Market Alışveriş Siteleri Listesi

Birçok marketteki ürünlere kolayca erişebileceğiniz online market alışveriş siteleri listesi için tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet