Dolar 32,4104 0.09%
Euro 34,8161 -0.02%
Gram Altın 2.396,58 -0,01%
Çeyrek Altın 4.003,00 -0,02%
Yarım Altın 8.007,00 -0,01%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜM OKULLAR TUBİTAK KİTAPLARIYLA BULUŞTURULACAK

TÜM OKULLAR TUBİTAK KİTAPLARIYLA BULUŞTURULACAK

ABONE OL
13 Mayıs 2019, 08:04:38

Kitap Tokat Projesi Komisyonu değerlendirme toplantısında konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, tüm okulların TÜBİTAK kitapları ile buluşturulacağını vurguladı.

            Kitap Tokat Komisyonu Değerlendirme toplantısı Valilik toplantı salonunda Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında yapıldı.

            Toplantıda, Tokat Valiliği öncülüğünde başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitim Tokat’ın alt başlığı altında devam eden Kitap Tokat’ın Tokat genelinde yapılan çalışmaları değerlendirildi.

            Proje ekibinde görev alan eğitimcilerin yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, tüm çocukların okuma alışkanlığı kazanmasını önemsediğine dikkat çekerek, çocukların kütüphaneye üyeliklerinin arttığını ifade etti.

"OKUMA ALIŞKANLIĞI ÇOCUKKEN ELDE EDİLİR”

            Kitap Tokat kapsamında çok güzel faaliyetler yapıldığını belirterek,  emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Dr. Ozan Balcı, kitap okuma alışkanlığının çocukken elde edildiğinin altını çizdi.

            Tüm okullarda okumalara önem verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Yapılan okuma etkinliklerine tüm anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz destek versinler. Çocukların kitapla buluşmalarını ihmal etmeyelim. Köy okullarında kitaplığı ve okuma ortamı olmayan okulumuz kalmasın. “ diye konuştu.

“ÖĞRENCİLER OKUMAYI BENİMSEMELİ”

            Okuma ödül törenlerinde öğrencilere hediye edilen kitapların nitelikli ve içerikleri zengin olan kitaplar olmasına özen gösterilmesini isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Güzel işler yapıyorsunuz. Tokatlı çocuklarımızın geleceklerine yatırım yapıyorsunuz. Kitap okuma kültürünün oturması ve yaygınlaşması için emek veriyorsunuz. Yapacağınız tüm çalışmalarınıza tam destek veriyoruz. Bu işler gönüllü, arzulu, istekli insanların desteği ile yürütülecek işler. Yaptığınız işi ayrıntısıyla önemsemek lazım. Öyle bir sistem oluşturmalıyız ki işler biz olmazsak bile yürümeli. Öğrencilerin okumayı benimsemelerini sistematik olarak her zaman yürümesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  Karaman Seçim Sonuçları 2023

“OKULLARIMIZ KÜTÜPHANE VE NİTELİKLİ KİTAPLARLA ZENGİNLEŞTİ”

            Projesi tamamlanan çocuk kütüphanesi ve bebek kütüphanesi için temin edilecek kitaplar için komisyon tarafından çalışma yapılmasını isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, tüm okulların TÜBİTAK kitapları ile buluşturulacağını vurguladı. Vali Dr. Ozan Balcı Zenginleştirilmiş kütüphanesi olmayan okul kalmamasına işaret ederek, “Okullarımız, kütüphane ve nitelikli kitaplarımız ile zenginleşti. Kütüphanelerimizi daha da zenginleştireceğiz. Kütüphanelerin yanında akıl oyunları, drama merkezleri ile okullarımıza katkılar sağlayacağız. En güzel kitaplığı,  kitap okuma köşesi olan öğretmenlerimiz ve sınıflarımız ödüllendirilsin.” dedi.

            Toplantıya Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra Kitap Tokat okuma komisyonu katıldı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet