Dolar 32,3777 -0.2%
Euro 34,7600 0.03%
Gram Altın 2.434,34 -0,18%
Çeyrek Altın 4.057,00 -1,58%
Yarım Altın 8.139,00 -2,91%
Tam Altın 15.957,29 -1,74%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜBİTAK’TAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE SERMAYE DESTEĞİ

TÜBİTAK’TAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE SERMAYE DESTEĞİ

ABONE OL
20 Şubat 2020, 11:16:45

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı kapsamında imzalanan protokol çerçevesinde “Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme” ve “Sağlık ve İyi Yaşam” tematik alanlardaki teknoloji odaklı iş fikirlerine sahip bireysel genç girişimci adaylara birinci aşama eğitimleri verildi. Eğitimler, mentörlükler ve proje kurgu destekleri ile olgunlaştırılan iş fikirleri, TÜBİTAK tarafından sağlanacak 200.000 TL hibe ile şirketleşme şansı elde edecek.

            TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı kapsamında uygulayıcı kuruluş olan Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Tokat Teknopark ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokole ilişkin bilgi veren Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü Yayar, “TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı kapsamında uygulayıcı kuruluş olan Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Tokat Teknopark ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak imzaladığımız İş birliği protokolü neticesinde; anka BİGG programı kapsamında, “Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme” ve “Sağlık ve İyi Yaşam” tematik alanlardaki teknoloji odaklı iş fikirlerine sahip bireysel genç girişimci adaylarımıza birinci aşama eğitimleri verilmiştir. Birinci aşama eğitimleri olarak,Temel Girişimcilik, Stratejik Yönetim, Projeler İçin Kanvas İş Modeli, Finansal Kaynaklara Erişim, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, Yatırımcı Sunumu belirlenmiş ve genç girişimcilerimizle tamamlanmıştır.” ifadelerini kullandı.

200 BİN TL HİBE DESTEĞİ

            Eğitimler sonucunda BİGG Proje Hazırlama Çalıştayı’nın yapılmasına karar verildiğini bildiren TTO koordinatörü Rüştü Yayar, eğitimler, mentörlükler ve proje kurgu destekleri ile olgunlaştırılan iş fikirlerinin, TÜBİTAK tarafından sağlanacak 200.000 TL hibe ile şirketleşme şansı elde edeceğini belirterek, TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Sermaye Desteği Programı’na başvuran genç girişimci adaylarına başarılar diledi.

DİKKAT!  TOKAT BLD. PLEVNESPOR ŞAMPİYON / BAL’DA ŞAMPİYONA SELAMLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet