Dolar 32,3777 -0.2%
Euro 34,7600 0.03%
Gram Altın 2.434,34 -0,18%
Çeyrek Altın 4.057,00 -1,58%
Yarım Altın 8.139,00 -2,91%
Tam Altın 15.957,29 -1,74%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’TA SMMM 44. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI

TOKAT’TA SMMM 44. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI

ABONE OL
01 Temmuz 2019, 08:41:40

Toplantıda gündem, “Bilgilendirme, Oda Başkanlarının Tanıtımı, Sürekli Mesleki Eğitim ve Yeni Dönem Çalışma Esasları” oldu

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin 44. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Tokat’ta gerçekleştirildi.

Karadeniz bölgesinde bulunan 25 ilin serbest muhasebeci ve mali müşavirler oda başkanları Tokat’ta bir araya geldi. Genel kurulları yapıldıktan sonra gerçekleştirilen ilk bölge toplantısı Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın ev sahipliğinde Tokat’ta yapıldı. Bu yıl 44'üncüsü düzenlenen Karadeniz Oda Başkanları toplantısına CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TSO Başkanı Ali Çelik ve 25 oda başkanı katıldı.

Toplantıda Tokat’ı tanıtan bir slayt gösterisi sunulurken, Tokat Serbest Muhasebesi Mali Müşaviri Oda Başkanı Turan Çelik, Tokat ve ilçeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Başkan Çelik “Odamızda 243 üyemiz mevcuttur. Bu üyelerimizin yüzde ellisi Tokat merkezde, yüzde ellisi ilçelerimizden oluşmaktadır. Genel kurullarımızı da yeni yaptık. Ben yeni seçilen ve aramıza katılan oda başkanlarımıza yeniden hoş geldiniz diyorum. Onlara başarılar diliyorum. İnşallah bu 3 yıllık süre içerisinde bugüne kadar olduğu gibi en samimi duygular içerisinde çalışmaya devam ederiz” dedi.

Toplantıya katılan TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan da yaptığı konuşmasında; “Bu dönem genel kurullarımızı tamamlamış olduk. Şimdiye kadar görev yapan, görevlerini devreden tüm başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. 3 sene boyunca mesleğimize yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Görevlerine yeni başlayan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

46bb5fe4 16a3 4f23 b8f5 02b63dba2a3f

ÜLKEMİZDE BU MESLEK DE HAK ETTİĞİ NOKTADA DEĞİL

Toplantıda Tokat ve ilçeleri hakkında bilgiler aktaran, Tokat’ın yöresel özelliklerini ve yöresel el sanatlarını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz; “Tokat çok farklı ve nadide bir coğrafyaya sahip. Bir tarafta bin 200 rakımlı bir ovasını, bir tarafta Erbaa ile Taşova’nın arasında 180 rakıma kadar düşen Kelkit Çayıyla Yeşilırmak’ı barındırıyor. Ama biz bunu insanlara yeteri kadar tanıtım turizm anlamında bir hamle yapamadık. Bu da hedef eksikliğinden kaynaklanan bir şey. İnşallah sizlerin bizim gönül elçilerimiz olarak ailelerinizle, arkadaşlarınızla gelerek yarım kalan Tokat’ı tamamlayacağınıza inanıyorum. Çok değerli, kıymetli bir mesleğiniz var. Her ticaret erbabının muhakkak bir muhasebecisi var. Mesai kavramı olmadan aranabilen, kendisine her şey emanet edilebilen bir meslek grubusunuz. Her meslek grubunun sorunları olduğu gibi sizlerin de sorunlarınız var. Ülkemizde bu meslek de hak ettiği noktada değil. Bu sorun ülkemizde bir yasal düzenleme ve yapısal reformların olmayışından kaynaklanıyor. Sizler gibi değerli bir meslek topluluğunun sorunlarının çözülmesini umuyorum. Yanınızda olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu da dile getirmek istiyorum”

DİKKAT!  TOKAT MEVLEVİHANESİ KİTABI İÇİN İMZA GÜNÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet