Dolar 32,3281 -0.54%
Euro 34,6552 -0.52%
Gram Altın 2.411,62 -0,46%
Çeyrek Altın 4.032,00 -0,22%
Yarım Altın 8.087,00 -0,26%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’TA EMLAKÇILAR İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

TOKAT’TA EMLAKÇILAR İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
20 Mayıs 2019, 09:45:26

İlde faaliyetini sürdüren emlakçılar, Tokat Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince organize edilen iftar yemeğinde buluştu. Özel bir işletmede düzenlenen programa, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, banka müdürleri ve davetliler katıldı.

GELENEKSEL ÜÇÜNCÜ İFTAR

            İftar programı sonrasında açıklamalarda bulunan Tokat Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Eroğlu, “Bu yıl geleneksel üçüncü iftar yemeğimizi düzenledik. Allah tekrarını nasip etsin. İnşallah daha büyük daha geniş bir aile olarak seneye yine iftarımızı vereceğiz” dedi.

PARA PİYASAYA ÇIKMIYOR

            Sonrasında konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. Emlak piyasamız son zamanlarda biraz durgun, bunun farkındayız. Son zamanlardaki ekonomik krizler, dolardaki artışlar, faizlerdeki artışlar haliyle parayı da bir anda kaçırıverdi. Gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla aslında insanlarda para var ama para piyasaya çıkmıyor. İnsanlar eskiden parasını değerlendirmek için konut, arsa alayım diye düşünürken, şimdi param varsa faize yatırırım diye düşünüyor. Bundan dolayı bir kısır döngü içerisindeyiz. İnşallah kısa sürede bütün bunlar toparlar, faizler ve kredi faizleri düşer, dolar ve Euro stabil hale geldiğinde inanıyorum ki yatırımlar devam eder. Ekonomik anlamda belki bu sene biraz zor geçiyor gibi ama bundan sonrasında daha güzel günlerin bizi beklediğini görüyorum, gözlemliyorum ve inşallah böyle olacağını inanarak söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  Ölü toprağı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet