Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’IN YÜRESEL ÜRÜNLERİ EPTTAVM’DE SATIŞA SUNULDU

TOKAT’IN YÜRESEL ÜRÜNLERİ EPTTAVM’DE SATIŞA SUNULDU

ABONE OL
19 Mayıs 2019, 11:01:19

PTT Başmüdürü Muhterem Demir, Tokat’ın Yöresel Ürünlerinin ePTTAVM üzerinden satışa sunulması ile ilgili bir açıklama yaptı.

            PTT Tokat Başmüdürü Muhterem Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

            “2023 Tokat Vizyonu doğrultusunda, Tokat Valiliğinin gözetim, denetim, yüreklendirmesi, koordinasyonu ve liderliğinde, Ulaşım İletişim Enerji Tokat kapsamında PTT Başmüdürlüğü olarak yürüttüğümüz projelerden biri olan Tokat Posta Pazarı projemiz, İlimizin yöresel ürünlerinin tüm yurtta www.e-pttavm.com üzerinden online satışına yıl sonuna kadar başlanması ile yöresel ürün üreticimize gelir/istihdam sağlamayı hedeflediğimiz bir projemizdi.

            Bu kapsamda Tokat Valiliğimizce kadın girişimcilerin ekonomiye katılımı ve desteklenmesi çalışmaları doğrultusunda kurulan Ballıca Tokat Köy Pazarı çatısı altında üretimini Tokatlı kadınların yaptığı köy ürünleri ePttAVM  sitemizde satışa sunuldu.

Tokat’a özel yöresel ürünlere ilgi duyan tüm vatandaşlarımız https://m.epttavm.com/magaza/tokatposta linkinden bu ürünlere ulaşıp sipariş verebilirler.” dedi.

            PTT‘nin sunduğu hizmetlerle vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir, “Türkiye’nin en güvenilir e-Ticaret platformu olan ePttAVM arkasında 179 yıllık PTT tecrübesi ile birlikte hiçbir e-Ticaret sitesinin gidemediği ülkemizin en ücra noktalarına e-Ticaret hizmeti vermekten gurur duymaktadır. ePttAVM.com dinamik yapısı, kolay kullanımı, avantajlı alışveriş imkanı ile her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmakta olup halen 8 milyon ürünün satışı yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  KAYSERİ ŞEKER İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet