Dolar 32,2726 -0.69%
Euro 34,6796 -0.46%
Gram Altın 2.414,51 -0,34%
Çeyrek Altın 4.029,00 -0,30%
Yarım Altın 8.081,00 -0,33%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE  YEMEN’E YARDIM KAMPANYASI

TOKAT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YEMEN’E YARDIM KAMPANYASI

ABONE OL
22 Aralık 2018, 14:18:03

Yemen’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Kardelen İş Elbiseleri Tokat Fabrikasında fabrika çalışanlarının destekleri ile yardım kampanyası başlatıldı.

Tokat Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kardelen İş Elbiseleri çalışanları Yemen halkına destek olmak için kendi aralarında topladıkları paraları İHH vasıtasıyla Yemen’e gönderecek.

Fabrika yönetimi tarafından düzenlenen konferansla fabrika çalışanı yaklaşık 200 işçi Yemen’de yaşanan açlık konusunda bilgilendirildi. Sonrasında tüm çalışanlar aileleri başta olmak üzere çevrelerinde tanıdıkları herkesi Yemen konusunda duyarlı olmaya davet etti ve topyekûn yardım kampanyası başlatılmış oldu.

KIVILCIMLAR HARLANARAK ATEŞ OLUR

Amaçlarının Yemen için toplumsal farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Kardelen İş Elbiseleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu Kılınç, Tokat genelinde tüm kurumların, organize sanayi bölgesinde ki fabrikaların ve işletmelerin yardım kampanyasına destek vermeleri için çağrıda bulundu.

Yemen’e yardım kampanyası için İHH ile ortak projeler yapılacağını ifade eden Kılınç, “Kıvılcımlar harlanarak ateş olur bizde çevremize duyurarak kıvılcımdan ateş oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Amacımız sadece fabrika olarak bağış toplayıp göndermek değil, bir kıvılcım başlatarak organizedeki diğer fabrikalar, işletmeler ve kurumları bilinçlendirerek böyle bir kampanyayı onların da başlatmasına teşvik etmek” dedi.

Ocak ayı sonuna kadar devam edilecek olan kampanya talep olması halinde tekrar yapılacak. Fabrikada toplanan bağışlar İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) destekleri ile Yemen’e ulaştırılacak.

DİKKAT!  Yüksel Damar İstanbul Muhasebeci ve Defter Tutma Hizmetleri
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet