Dolar 32,4266 0.08%
Euro 34,6149 -0.07%
Gram Altın 2.384,78 0,19%
Çeyrek Altın 3.985,00 0,03%
Yarım Altın 7.995,00 0,03%
Tam Altın 15.857,95 -0,62%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOGED-DER 30 AĞUSTOS’U SİVAS’A DÜZENLEDİKLERİ GEZİ İLE KUTLADI

TOGED-DER 30 AĞUSTOS’U SİVAS’A DÜZENLEDİKLERİ GEZİ İLE KUTLADI

ABONE OL
03 Eylül 2018, 13:23:54

TOKİ Geliştirme Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği (TOGED-DER) tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sivas’a gezi düzenlendi.

46 bayandan oluşan TOGED-DER üyeleri Sivas’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Yapılan gezi ile ilgili bilgiler veren TOKİ Geliştirme Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği (TOGED-DER) Başkan Yardımcısı Mehtap Şeker, “30 Ağustos 2018’e dernek olarak bir anlamda biz yükledik. Bu manidar, eşsiz tarihte derneğimizin müstakil ilk gezisini, komşu ilimiz Sivas’a düzenledik.
46 kişilik bayan grubu ile güle oynaya, yarışmalarla, hediyelerle, marşlarla, şarkılarla Sivas’a vardık. Adım başı, buram buram tarih kokan Sivas’ın kültür ve medeniyet fışkıran topraklarını, tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerini zamanımız yettiğince rehber eşliğinde gezip, temaşa etmeye çalıştık” dedi.

Sivas’ta gezip görme imkanı buldukları tarihi turistik yerlerle ilgili bilgiler veren Şeker, “Sivas’ımızın bin bir güzelliklerinden sadece birkaçı olan Arkeoloji Müzesi, Çifte Minareli Medresesi, Buruciye Medresesi, Şifaiye Medresesi, Kongre Binası, Meydan Camii, Taşhan, Ulu Camii, Subaşı Hanı, Paşabahçe Mesire alanı, Hobbit Evler, Yukarı Tekke (Abdulvahab Gazi Türbesi), Abdiağa Konağı ve Sivas Kalesi ile şehrin muhteşem güzelliklerine hayran kaldık. Gezimizde; derneğimize maddi, manevi destek veren başta Tokat Belediyemize, TOGED-DER Yönetiminden Halise Canikli ve Neriman Ateş’e ve Sivas Belediyesine çok teşekkür ederim. Başarı ekip işidir. Bir olalım, iri olalım, diri olalım.” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  EĞİTİMİ TERK ETME ORANINDA BİRİNCİYİZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet