Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOFSAD YÖNETİMİ TOPLANDI

TOFSAD YÖNETİMİ TOPLANDI

ABONE OL
15 Mayıs 2020, 13:20:45

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 Pandemi dolayısı ile Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) yönetimi telekonferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri toplantıda Pandemi sürecinde dernek olarak neler yapılabileceği ve insanların süreçte nasıl aktivite yapabilceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu. TOFSAD Başkanı Sefa Genç, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz aylarda ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 Salgını dolayısı ile Tokatımızda gerçekleştirmek istediğimiz bir çok etkinliği ertelemek durumunda kaldık. Bu süre zarfında yönetim kurulu üyelerimizle sürekli istişare yaparak nasıl çalışmalar yapabiliriz. İnsanları fotoğraf konusunda nasıl aktif hale getirebiliriz. Konularında fikir alış verişlerinde bulunduk. En son yaptığımız toplantıda yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber oy birliği ile bazı kararlar aldık. Bu kararlarımız pandemi süresi boyunca insanların fotoğrafa teşvik edilmesi konusunda ağırlık kazandı. Aldığımız başlıca kararlar şunlar, İlk olarak ZOOM üzerinden Online AdobePhotoshop ve AdobeLightroom eğitimi yapacağız. Bu eğitimle gerek üyelerimizi gerekse fotoğrafa meraklı olan insanları bir nebzede olsa farklı bir alana yönlendirmeyi hedef seçtik. İkinci olarak bildiğimiz kadarıyla Anadolu’da hiç yapılmamış bir yarışma düzenleyeceğiz. Resmi sosyal medya hesaplarımızdan ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyeceğiz. Bu yarışma ile de gerek şehrimizi gerekse TOFSAD’ımızın adını daha çok kitlelere duyurma fırsatı sağlayacağız. İlk yarışma konumuz ise, “TOFSAD_ANADOLU” olacak. Anadolu’dan çekilmiş fotoğraflar arasında 5 adet fotoğrafı yönetim kurulu üyelerimizle beraber seçeceğiz ve seçilen fotoğrafı instagram hesabımız üzerinden takipçilerimizin oylarına sunup birinci olan fotoğraf sahibine ödülünü vereceğiz. Temennimiz tüm dünyada ve ülkemizde hayatı olumsuz yönde etkileyen COVİD-19’dan bir an önce kurtularak, normal yaşantımıza dönmek ve daha çok etkinlikler düzenleyerek şehrimizin tanıtılmasına katkı sağlamak” dedi.

Toplantıda Online AdobePhotoshop ve AdobeLightroom eğitimi yapılması, Sosyal Medya hesaplarının daha aktif kullanılması, her 15 günde bir sosyal medya hesaplarında belirli bir konu seçilerek Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenlenmesi yönünde kararlar alındı. Düzenlenecek ilk yarışmanın “TOFSAD-ANADOLU” konulu olması kararlaştırıldı.

DİKKAT!  Uyap Ve Banka Kurum Entegre Çağrı Merkezi Yazılımı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet