Dolar 32,4104 0.09%
Euro 34,8161 -0.02%
Gram Altın 2.396,58 -0,01%
Çeyrek Altın 4.003,00 -0,02%
Yarım Altın 8.007,00 -0,01%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SON TOPLANTIDA İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNE PLAKET

SON TOPLANTIDA İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNE PLAKET

ABONE OL
11 Mart 2019, 07:13:49

Vali Dr. Ozan Balcı, İl Genel Meclisinin son toplantısına katılarak, İl Genel Meclisi üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, plaket takdim etti.

            İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan Vali Dr. Ozan Balcı, toplantının ardından yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en demokratik kurumlarından birinin üyeleri” diye hitap ettiği meclis üyelerini çok sevdiğini ve değer verdiğini söyledi.

il%20genel%20meclisi2

            İl Genel Meclisinin seçilmiş kişilerden oluşması sebebiyle çok katılımcı bir yapı olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, İl Genel Meclisi Üyelerinin memleketin meselelerini dert edinen, yüreğinde hisseden, çözmek isteyen, insanın yaşamına dokunan; memleketin yolu, suyu, göleti, tarımı, fidancılığı, eğitimi, engellileri, turizmi gibi meseleleri ile ilgilendiğini kaydetti. Memleketin meselelerini dert edinen insanlar olduğu için İl Genel Meclisinin üyelerini sevdiğini ve değer verdiğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Halk size güveniyor, itimat ediyor. Köyler ve mezraların sorunlarını isteklerini alıp merkeze getiren insanlarsınız. Memleketin, milletin derdiyle dertlenmişsiniz. Yaptığınız iş memleketi, milleti sevmeyle ilgili. Çok önemli ve anlamlı işler yaptığınızı düşünüyorum. 5 yıllık süre içerisinde Tokatlı hemşerilerimizin yaşamına dokunacak tarımda, sağlıkta, eğitimde güzel işlere imza attınız. Tokatlı hemşerilerimiz adına hepinize teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Allah her kuluna güzel işler yaptırmayı nasip etmez. Hayırlı güzel işler yapılması için alınan kararlarda hepinizin imzası var. Yürekten kutluyorum hepinizi. Tokat’ın, ihyasında her alanında gelişmesinde anlamlı ve önemli katkılar yapıldı. Yapılmaya da devam edecek. Sizlere, Özel İdare Genel Sekreterine, yardımcılarına, müdürlerine, hayır duaları ile sizleri destekleyen Tokatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.“ dedi.

il%20genel%20meclisi3

            Vali Dr. Ozan Balcı, yaptıkları hizmetler nedeniyle İl Genel Meclis Üyelerine plaket takdim etti.

DİKKAT!  TURHAL'DA FIRIN DENETİMİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet