Dolar 32,5015 0.17%
Euro 35,1500 0.6%
Gram Altın 2.438,87 0,01%
Çeyrek Altın 4.087,00 -0,85%
Yarım Altın 8.235,00 -1,77%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Sivas Numune Hastanesinin Yeni Başhekimi Belli Oldu

Sivas Numune Hastanesinin Yeni Başhekimi Belli Oldu

ABONE OL
10 Temmuz 2023, 12:43:46

Sivas’ın saygın hastanelerinden biri olan Numune Hastanesi, önemli bir göreve daha yeni bir atama gerçekleştirdi. Hastane yönetimi, uzman Dr. Mehmet Fidan’ı başhekim olarak atadı. Daha önce başhekim yardımcılığı görevini yürüten Fidan, büyük bir tecrübe birikimiyle ön plana çıkmaktadır.

Sivas Numune Hastanesi’nin idari kadrosunda gerçekleşen bu atama, sağlık sektörüne de güç katmıştır. Dr. Mehmet Fidan, uzmanlık alanı, tecrübesi ve yöneticilik becerileriyle hastane yönetiminde önemli bir rol üstlenecektir. Kendisi, hastanenin hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalara başlamıştır.

Numune Hastanesi, şehirdeki önemli sağlık kuruluşlarından biri olmanın yanı sıra, çevre illerden de hastalara hizmet vermektedir. Bu sebeple başhekimlik görevi oldukça kritik bir pozisyondur. Dr. Mehmet Fidan’ın bu göreve atanması, hastane personeli ve hastalar tarafından da olumlu şekilde karşılanmıştır.

Bu atama ile Sivas Numune Hastanesi, daha da güçlenerek sağlık alanında önemli adımlar atmaya devam edecektir. Başhekim Dr. Mehmet Fidan’ın deneyimleri ve vizyonuyla hastanenin kalitesi artacak, daha fazla hasta memnuniyeti sağlanacaktır.

Haberin orijinal fotoğrafına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

DİKKAT!  Sivas'ta 1000 Dönüm Araziye Türkiye Yüzyılı Valilik Ormanı Kuruluyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet