Dolar 32,4457 -0.14%
Euro 34,7850 -0.56%
Gram Altın 2.441,35 0,21%
Çeyrek Altın 4.106,00 -0,39%
Yarım Altın 8.288,00 -1,13%
Tam Altın 16.320,49 0,20%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Şirketlerde turnike ve bariyer sistemlerinin kullanım amaçları nelerdir?

Şirketlerde turnike ve bariyer sistemlerinin kullanım amaçları nelerdir?

ABONE OL
19 Haziran 2022, 00:41:29

Turnike sistemleri birçok alanda kullanılmaktadır. Belediyeler, avm girişleri, siteler, şirketler ve daha birçok alanda karşımıza çıkan turnike sistemleri güvenlik amacıyla kullanılmaktadır. Hem güvenlik için hem de giriş çıkışları kontrol altında tutmak için kullanılacak olan turnike sistemleri çeşitli ebatlarda ve özelliklerde olabilir. Yoğunluğa göre turnike seçimi yapılabilmektedir. Yoğunluğun durumuna göre tek ayaklı ya da double turnikeler tercih edilmektedir. Engelli vatandaşlar ve çalışan personel için uygun turnikelerde üretilmektedir. Böylece daha verimli sonuçlar veren bir turnikeye sahip olunmaktadır. 

Plaka tanıma sistemi firmalar açısından serbest geçiş sağlayabildiği gibi kartlı, şifreli, parmak izli ya da yüz tanıma cihazları ile birlikte kullanılabilir. Birbirine bağlanmaları sayesinde turnikeler bütün bu işlemleri yaparak daha güvenli bir sistem sağlamaktadır. Kullanılacak olan sistem ürünleri paslanmaz çelik olarak dış ortamlarda kullanıma olanak sağlamaktadır. Turnikeler girişlerde kullanıldığı gibi şirketlerin yemekhanelerinde de kullanılmaktadır. Kartlı olarak hangi personelin yemek yiyip yemediği bu sayede kontrol edilmektedir. Bu sayede personel takibi daha rahat yapılabilmektedir. 

Turnike sistemleri personelin giriş ve çıkışlarını kontrol etmek amacı ile de kullanılabilmektedir. Perkotek Kartlı ya da parmak izi tarama cihazları ile birlikte kullanılabilen turnikeler personelin takibini yapabilirsiniz. Böylece işe gelen giden bütün personelin hangi saatler arasında şirkette bulunduğu takip edilmektedir. Böylece giriş ve çıkışlara göre gelen giden personel takip edilmektedir.

DİKKAT!  Koç yiğitlerimizi yaralayan…
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet