Dolar 32,4444 0.13%
Euro 34,8806 0.07%
Gram Altın 2.398,84 0,08%
Çeyrek Altın 4.006,00 0,05%
Yarım Altın 8.012,00 0,05%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞEHİR TİYATROSU “GECE BOYUNCA”  OYUNU İLE SEZONU TAMAMLADI

ŞEHİR TİYATROSU “GECE BOYUNCA” OYUNU İLE SEZONU TAMAMLADI

ABONE OL
15 Mayıs 2018, 07:00:51

Tokat Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Gece Boyunca” ile 2017/2018 sanat sezonunun perdelerini kapattı.

            Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde Şahin Pekyiğit’in yönetmenliğini yaptığı “Gece Boyunca” tiyatro oyunu izleyiciden tam not aldı.

            Tiyatro sonrasında açıklama yapan Tokat Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ferhat Pekyiğit, 2018 Yılı Eylül ayında tekrar perdelerini açacaklarını belirtti.

            Pekyiğit, yaptığı açıklamada, “2017-2018 sanat sezonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. “Gece Boyunca” oyunumuzu izlemeye gelen herkese teşekkür ederim. İki aydır hazırlandığımız oyun seyirciden takdir gördü. Bunun için ayrıca mutluyum.

            Tokat Belediyesinin şehir tiyatrolarıyla ilgili yatırımı, sanata ve sanatçıya verilen değerin göstergesidir. Bu noktada desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’na bir kez daha sanatçı kardeşlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

            2018 yılının Eylül ayında tekrar perdelerimizi açacağız. Daha kaliteli oyunlarla sizlerin karşısında olacağız. Yaz döneminde eğitimlerimiz devam edecek.” dedi.

            “Gece Boyunca” isimli oyunun Tiyatro Yönetmeni ve idamlık mahkûmun son bir gününü anlatan “Salih Onu Seviyor” Kitabının yazarı Şahin Pekyiğit ise yaptığı açıklamada, “Gece Boyunca isimli tiyatro oyununu yaklaşık üç aylık bir prova periyodundan sonra sahneye koyduk.Uzun yıllar tiyatro ile uğraş yaptıktan sonra ardından kendimizi senaryo ve kitap alanında geliştirmeye çalıştık. Bunun üzerine çeşitli tiyatro oyunları yazdım. Tokat’ta olmaktan, Tokat Belediyesinin Şehir Tiyatrosunda yönetmelik yapmaktan çok büyük keyif aldım. Tokatlı seyircilerimizle oyunumuzu buluşturduk. Kitaplarımızı onlar için imzalama imkânımız oldu. Buradan bizimle ilgilenen, bizim yanımızda olan başta Tokat Belediye Başkanımıza, Şehir Tiyatrosunun Genel Sanat Yönetmeni olan Ferhat Pekyiğit’e şükranlarımı sunuyor, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

DİKKAT!  Erkek Saat ve Erkek Bileklik Modelleri
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet